Fotball

Runde 35: Disse spillerne må du ha på Fantasy-laget ditt

Denne uken er det dobbeltrunde i Premier League. Her er spillerne du bør ha inn på laget ditt i Fantasy-innspurten.

Wolverhampton-spiss Raúl Jiménez kan være en smart spiller å ha på Fantasy-laget denne uken. Foto: Skjermdump, Fantasty / Reuters

 • Henrik Gill

Denne uken er det duket for en ny dobbeltrunde i Premier League, noe som betyr at det er veldig mange poeng å hente i Fantasy.

Storlagene Manchester City, Manchester United, Tottenham og Arsenal er blant de åtte lagene som har to kamper i runde 35.

– På tide å bruke hjelpemidlene

For å få noen gode tips inn mot den viktige dobbeltrunden har vi tatt kontakt med Hans-Ari Varsi. Varsi jobber til daglig som selger for IF Skadeforsikring i Bærum, og er i tillegg en av Norges aller beste Fantasy Premier League-spillere. Laget hans «Storfisken» tok et solid byks på topplista forrige runde, og ligger nå på 15.-plass i Norge.

– Jeg brukte wildcard forrige runde, og ser i ettertid at jeg kunne utnyttet det bedre, selv om jeg klatret ganske bra på lista. Det er utrolig mye poeng å hente denne runden, så nå er tiden inne for å bruke hjelpemidlene, spesielt wildcard om du har det oppspart, sier Varsi.

Hans-Ari Varsi er stor fan av Manchester United, i tillegg til å være en god Fantasy-spiller. Her avbildet på tur til Manchester. Foto: Privat

– Hent inn City-spillere

Hvilke spillere bør man hente inn til denne runden?

– Jeg har ingen City-spillere, og anbefaler å hente inn Kevin De Bruyne. Han hadde en kjempegod kamp mot Spurs og kommer til å spille alt fremover. Raheem Sterling er i sitt livs form, også har du Sergio Agüero. Hvis du har mulighet må du gjerne hente inn alle tre, jeg tror ikke City har råd til å hvile spillere i gullkampen, og jeg tror de tar revansj allerede på lørdag mot Tottenham, etter de røk i Champions League, svarer han.

Rundens spiller i runde 34 ble Tottenhams Lucas Moura. Brasilianeren ble den første spilleren noensinne til å score hat-trick på nye Tottenham Hotspur Stadium. Moura sanket inn hele 21 poeng, og tross et tøft bortemøte med City vil Varsi beholde Moura på sitt lag.

– Det kan være lurt å ha Son og Lucas Moura, som begge er i storform. Nå må man velge spillere man ønsker å ha ut resten av sesongen, ikke bare tenke på én kamp. Da er det jo også naturlig å ha Sadio Mané, i tillegg til forsvarsspillere fra Liverpool, sier Varsi.

69 POENG: Hans-Ari Varsi klatret godt oppover sammenlagtlisten i Norge med dette laget i runde 34. Foto: Skjermdump

– Ut med United-spillere

Etter en flying start på Ole Gunnar Solskjærs trenerregime i Manchester United, har ikke angrepsspillerne til United hentet like mange målpoeng den siste tiden. Varsi mener man bør styre unna for mange United-spillere i Fantasy-innspurten.

– United ser jo ikke veldig bra ut nå, dessverre. Jeg hadde jo tre United-spillere på laget mitt forrige runde, og kommer hvert fall til å ta ut Martial. Det er ikke mange United-spillere du bør hente inn, sier han.

Det viktige kapteinsvalget

Med potensielt store poengsummer i den kommende runden, er det naturligvis svært viktig å treffe på kapteinsvalget, ettersom kapteinen gir dobbel poengsum. Varsi mener dette er de tre beste alternativene til å ha som kaptein denne runden:

 • Raheem Sterling (Manchester City): Han er veldig åpenbar å ha som kaptein. Han er i utrolig målform og er et sikkert valg. Men man kan også gå for De Bruyne eller Agüero, hvis man vil ha en City-spiller som kaptein.
 • Raúl Jiménez (Wolverhampton): Han er det billige kapteinsvalget. Jeg vil nok tro at mange velger Jiménez som kaptein denne runden, han har gode muligheter til å score i begge kampene han skal spille.
 • Alexandre Lacazette (Arsenal): De har Crystal Palace hjemme og Wolves borte, så jeg tror at Lacazette vil kunne score noen mål på de to kampene. Mange velger nok Sterling eller Jiménez som kaptein, så Lacazette kan være en fin «diff», sier Varsi.

Les mer om

 1. Fantasy Premier League
 2. Fotball
 3. Premier League

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Norges beste Fantasy-spiller deler sine tips: Disse må du ha på laget i runde 34

 2. FOTBALL

  Han er en av Norges beste Fantasy-spillere. Nå deler han sine tips.

 3. FOTBALL

  Runde 33: Disse spillerne må du ha på Fantasy-laget ditt

 4. FOTBALL

  Runde 36: Disse spillerne må du ha på Fantasy-laget ditt

 5. FOTBALL

  Fantasy Premier League: Disse spillerne må du ha på laget etter den vanskelige starten

 6. FOTBALL

  Runde 29: Disse spillerne må du ha på Fantasy-laget ditt