Fotball

Hangeland vil score

<p><strong>ATHEN:</strong> Brede Hangeland har ikke scoret for Norge, til tross for alt fokuset på dødballer. Det håper han å gjøre noe med mot Hellas.</p>

Fotball , 6. september 2006, Landslaget International Landskamp EM kvalifisering Qualifing, Ullevaal Stadion Stadium . Norge Norway - Moldova , Brede Hangeland Foto: Kasper Wikestad

 • Yngve Bergli

FC København-stopperen har spilt 29 kamper for Norge, men selv om han er blitt brukt som et hyppig våpen på dødballer, er det blitt dårlig med uttelling.

— Det stemmer det. Jeg har ikke fått brukt høyden min godt nok til nå, sier 196 centimeter høye Hangeland til aftenbladet.no.

Etter at han meldte overgang fra Viking til Ståle Solbakken FCK, har Hangeland trent ekstra mye på hvordan han skal opptre inne i motstanderens felt på dødballer. Selv om vi ikke har sett noen effekt på landslaget, har terpingen hjulpet godt på klubblaget.

— Det har blitt noen scoringer for FCK på dødballer. Nå håper jeg at jeg skal lykkes for Norge også, sier 25-åringen.

Foran kampen mot Hellas er det mange som snakker om det enorme trøkket som venter fra greske supportere. Det frykter ikke Hangeland.

— Det er bare morsomt det. For få uker siden spilte jeg kamp foran 60000på Celtic Park i mesterligaen, og det skal godt gjøres å lage bedre trøkk enn vi opplevde i den kampen, sier Hangeland.

 1. Les også

  Får spesialoppgave

Les mer om

 1. Fotball-EM

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  - Rambekk imponerer

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Målkåt midtstopper

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Brede vil utnytte lengden

 4. FOTBALL
  Publisert:

  - Ingen skjebnekamp

 5. FOTBALL
  Publisert:

  354 cornere uten suksess

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Dødballkoden må knekkes