Fotball

Hoseths samboer er kreftfri

Tidlig julegave til Magne Hoseth og familien.

Magne Hoseth etter cupfinalen mot Rosenborg. Selv om han sto igjen som kampens store helt, var ikke hodet hans på Ullevaal hele kampen.
 • Lasse Tomren

Tirsdag fikk Magne Hoseth og samboer Monica Eide Møster den glade nyheten om at Monica er kreftfri.

— Jeg har egentlig ikke lov til å si noe, men siden det er riksdekkende TV så kan jeg si det til deg. Vi fikk beskjed om at kreftcellene har sluttet å dele seg. Det betyr at kreften er borte. Hun har ikke kreft lenger, men må gjennom stråling på nyåret. Vi fikk en god beskjed på tirsdag. Det var en fantastisk beskjed å få. En kjempe førjulsgave, sier Hoseth til TV 2. Hoseth forteller videre at det egentlig ikke var planen å dele samboerens kamp mot kreften med alle.

— Jeg hadde litt betenkning med å gå ut med historien. Jeg forsnakket meg til en reporter, Vegard Vaagbø i C More. Jeg ville egentlig ikke dele det. Da jeg først begynte, skjønte jeg at det kom til å legge sinnssykt mye press på meg som fotballspiller. Spesielt inn mot cupfinalen, fordi folk ville så mye på mine vegne.

- Det tynget ganske kraftig da kampen gikk. Jeg var ikke helt meg selv under kampen. Jeg gjorde noen merkelige ting som jeg ikke pleier å gjøre, men jeg hadde en god følelse.

Monica har blitt behandlet i Trondheim og det er ingen hemmelighet at Molde-spilleren høster få lovord i Rosenborg-land, men den siste tiden skal mange ha endret syn på den profilerte fotballspilleren.

- Folk har så mye empati og klarer å legge trøndernes forhold til meg til side for å se det store bilde , sier Hoseth til TV 2. Selv håper han det endrer seg neste år.

— Jeg får håpe det snur til neste år igjen. Dette kan jeg ikke leve med, flirer Hoseth.

Les også

 1. Ett frispark. Én Magne.

 2. Medspillerne hyller Hoseth

 3. Tårer av glede og stolthet

 4. Hoseth vil vinne cupfinalen for kreftsyk samboer

 5. – Mange gode tilbakemeldinger

 6. Hoseth: - Det var mye følelser, for å si det mildt

 7. - En følelsesmessig rollercoaster

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
 • Champions League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Fotball-NM
 3. Molde FK