City-kapteinen rasende etter supporternekt

— Hva har våre fans gjort galt, spør Vincent Kompany etter 2-2 i Moskva.

TOMT: Få supportere fikk se kampen mellom CSKA og Manchester City i Moskva tirsdag.

CSKA Moskva ble straffet under tirsdagens mesterligaoppgjør hjemme mot Manchester City. Etter flere episoder med rasistisk oppførsel fra CSKA-supporterne, måtte den russiske klubben spille kampen uten tilskuere tilstede på Arena Khimki.

Det skulle man tro var en fordel for bortelaget, men City-kaptein Vincent Kompany ser saken fra en annen side.

— Hvorfor i helvete har vi ingen supportere her? Hva har våre fans gjort galt? Det er ingen rettferdighet i det, sier Kompany ifølge BBC.

UFORSTÅENDE: Vincent Kompany i disputt med dommeren under tirsdagens mesterligakamp.

— 650 tilskuere tilstedeTil tross for sanksjonene mot det russiske laget, var det enkelte høylytte CSKA-supportere som så kampen fra hovedtribunen. Så mange som 650 mennesker kan ha vært tilstede inne på arenaen, og dette kan ha vært CSKA-fans som hadde fått tilgang til sponsor-billetter, skriver BBC.

— Man vedtar at det ikke skal være fans tilstede, men plutselig kommer vi dit og laget som ikke har noen supportere er Manchester City. Så hvem er det egentlig som straffes? Hvem er det som må ta støyten for rasismen, Manchester City eller Moskva, sier Kompany.

Les også

Manchester Citys Europa-mareritt fortsetter

— Dette må forandres. Våre fans burde ikke bli straffet, sier den belgiske landslagsspilleren.

Det ble sunget fra de fremmøtte under hele kampen, og Citys manager Manuel Pellegrini var ikke uenig i at dette kunne ha innflytelse på dommerne. City fikk blant annet et straffespark mot seg sent i kampen.

— Jeg vet ikke hvem som har tillatelse til å slippe inn alle disse menneskene, men det er ærlig talt ikke mitt ansvar. Jeg ønsker ikke å snakke om dommeren eller andre ting. Jeg vil ikke bli straffet på nytt, sier Pellegrini.

CSKA: - Ikke invitert av oss

City skal ifølge BBC ha brakt problemet til UEFA, som står som arrangør av Champions League-kampene. Organisasjonen vil ikke uttale seg før de har fått kamprapporten fra dommerne.

Mediadirektør i CSKA, Sergej Aksenov, sier at de som var tilstede under kampen ble invitert av UEFA.

— Disse menneskene er 360 fra UEFA Champions Club - partnere og sponsorer. Hvis de er CSKA-supportere, er det naturligvis bra for oss. Alle er invitert av UEFA, ikke CSKA, sier han.

Kampen endte uavgjort 2-2, og City ligger på tredjeplass i gruppa etter tre kamper. Roma ble knust 1-7 på hjemmebane av Bayern München i den andre kampen i gruppa tirsdag kveld.