Fotball

Ny Leeds-manager

<p>Simon Grayson tar over Leeds.</p>

Simon Grayson the manager of Blackpool who is later sent off by the referee--------------------Ben Queenborough / BPICoca-Cola Football League ChampionshipReading v Blackpool09 December 2008Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com
  • 100% Sport

Grayson overtar etter Gary McAllister som fikk sparken søndag etter fem strake tap. Leeds ligger på en skuffende niendeplass i 1. divisjon, det tredje nivået i engelsk fotball.

Grayson, som startet sin aktive karriere som Leeds-spiller, har de siste tre årene vært manager i Blackpool som han førte til sin beste ligaplassering på 40 år.

Han ble tidlig nevnt som en av favorittene til å ta over Leeds, men Blackpool var lenge uvillige til å slippe manageren.

Nå melder imidlertid Leeds på sine egne hjemmesider at Grayson med umiddelbar virkning flytter 13 mil østover for å ta over den noe falma storheten på Elland Road.

Det liker ikke styret i Blackpool. Så seint som i går meldte klubben på sine hjemmesider at klubben hadde avslått forespørselen fra Yorkshire, og klubben ville heller ikke godta managerens oppsigelse.

– Oppsigelsen ble ikke akseptert av styret, og klubben vurderer å gå rettens vei mot både Simon Grayson og Leeds, sier Blackpool-ledelsen i en uttalelse.

Grayson leder Leeds i fredagens hjemmekamp mot Leicester – klubben han fikk sitt gjennombrudd som spiller i og noterte seg for 229 kamper i tidsrommet 1992-1997.

Les mer om

  1. Engelsk fotball