Fotball

Håvard Nielsen til Eintracht Braunschweig i Bundesliga

Går fra Red Bull Salzburg på lån og blir lagkamerat med Omar Elabdellaoui.

FLYTTER: Håvard Nielsen kan glise over ny arbeidsgiver.
  • Petter Remen Hanssen

I følge Bundesliga.de har nordmannen signert en låneavtale med Eintracht Braunschweig som strekker seg fremt il 30.juni 2015. På Braunschweig sine hjemmesider bekreftes lånet av Nielsen.

— Vi er glade for at Håvard kan være med oss til treningsleir i Spania, slik at han er i stand til å fullføre alle forberedelsene for andre halvår med oss i Bundesliga, sier Marc Arnold, sportsdirektør i Eintracht Braunschweig.

— Jeg er glad for at jeg kan spille for Braunschweig i den tyske Bundesligaen. Jeg har hørt mange positive om klubben og har hatt gode samtaler med de ansvarlige i klubben. Nå håper jeg at jeg kan hjelpe laget til suksess, sier Håvard Nielsen på deres hjemmesider.

- Den optimale spiller for oss

Eintracht-trener, Torsten Kjære, er overbevist om at Nielsen vil bli en god signering.

— Vi har sett på Håvards karriere over tid - både i Salzburg og på det norske landslaget. Vi ønsker å hjelpe han til å få ut sitt store postensial, og er sikker på at gjennom hans kvaliteter som spiller og menneske vil være en optimal spiller for oss.

Håvard Nielsen er født 15.juni 1993 og spilte for Vålerenga før han gikk til Red Bull Salzburg sammen med Veton Berisha.

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Eintracht Braunschweig