Fersk dom kan felle Griezmanns potensielle overgang til Manchester United

Den spanske storklubben fikk anke avvist i Lausanne.

Spissen Antoine Griezmann er blitt hyppig koblet til en overgang til Manchester United. Atletico Madrids overgangsnekt kan få betydning for franskmannen.

Den spanske fotballstorheten Atlético Madrid får ikke signere nye spillere i sommerens overgangsvindu.

Det ble klart etter at Idrettens voldgiftsrett (CAS) i Lausanne torsdag avviste klubbens anke i overgangssaken.

Langer ut mot avgjørelsen

Atlético Madrid ble sammen med byrival Real Madrid ilagt overgangsforbud for de to neste overgangsvinduene i januar 2016. Bakgrunnen var overtredelse av reglementet rundt signering av spillere under 18 år.

Begge klubbene anket straffen til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), uten å få medhold der. Dermed ble saken anket videre til Idrettens voldgiftsrett (CAS). Real Madrid fikk allerede i desember sin straff redusert til å omfatte kun ett overgangsvindu.

Les også

Gåten som ryster Brasil: Folkeheltens lik er forsvunnet fra graven

For Atlético Madrid har det tatt lengre tid å komme frem til en endelig avgjørelse. Torsdag bekrefter den spanske klubben selv at den ikke har fått medhold i CAS.

I en uttalelse omtaler den spanke klubben avgjørelsen som «urettferdig» og hevder den påfører klubben «uopprettelig skade».

– Vi anser at avgjørelsen om å støtte forbudet mot å registrere spillere for et nytt overgangsvindu utgjør en ulempe og en diskriminerende handling mot vår klubb, siden straffen i en lignende sak nylig ble halvert, heter det videre med referanse til Real Madrids sak.

Kan gi Griezmann-trøbbel

Utfallet kan få store konsekvenser for flere klubber. Spanske og britiske medier har spekulert i at Atlético Madrid skal være villig til å selge den franske spissen Antoine Griezmann til Manchester United i sommer. Som erstatter skal landsmannen Alexandre Lacazette være høyaktuell.

Nå synes det usannsynlig at overgangene vil finne sted. Ifølge SkySports har nå Manchester Uniteds interesse for Antoine Griezmann kjølnet.

– Uniteds nye holdning kommer noen timer etter at Atletico hadde fått deres anke avvist, melder nettstedet.

Hverken Real Madrid eller Atlético Madrid fikk signere nye spillere i januarvinduet.

(©NTB)