Fotball

- Ferdig i Godset

<p>Nordkvelle kan bli solgt i sommer.</p>

Fotball 20. mars 2011 , Tippeligaen 2011 , EliteserienStrømsgodset - Sogndal Fredrik Nordkvelle , SIF jubler etter scoring
  • Are Bye

Fredrik Nordkvelles agant Stig Lillejord sier at 25-åringen har avslått Strømsgodsets siste tilbud, og at han nå med sikkerhet er ferdig i Drammens-klubben. Om det blir salg i sommer eller Bosman-overgang etter sesongslutt er ennå ikke avklart.

– I år har ikke situasjonen vært bra for meg i Godset. Jeg har blitt benket flere ganger, og kun spilt 90 minutter i to av kampene. Jeg skal ikke skylde på så mange andre enn meg selv, men noe av grunnen til at jeg ikke har vært på nivå har å gjøre med manglende tillit fra treneren, sier Nordkvelle til Drammens Tidende.

Nordkvelle var aktuell for Rosenborg i vinter, men SIF avslo to bud fra Trondheim. 25-åringen innrømmet at trønderbudene påvirket ham i oppkjøringen til sesongen, og trener Ronny Deila tror manglende fokus er Nordkvelles hovedproblem.

— Fredrik må jobbe med fokuset sitt. Han har sittet på benken fordi han har brukt masse energi på neste sesong og alt styret rundt Rosenborg i vinter, sier Deila.

  • Vi følger Strømsgodset: Siste nytt om klubben

Totalt skivebom

Når Deila blir fortalt at Nordkvelle mener manglende tillit også har spilt en rolle i årets formsvikt svarer treneren slik.

– Det er totalt skivebom. Hvis det er én spiller i SIF som har fått mye tillit så er det Fredrik. Vi hentet ham fra benken til Pors, og gjorde ham til Tippeliga-spiller. Men du må gjøre deg fortjent til tillit, og det har ikke Fredrik gjort i år. SIF har utviklet seg til å bli et av Norges beste lag, og det er tøft å komme med på laget her. Fredrik har dessverre ikke vært med på denne utviklingen i år grunnet feil fokus. Det dreier seg ikke om manglende tillit. Hvis han skal til en større klubb må han takle en slik konkurransesituasjon, sier Deila til dt.no.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, sier at det ikke har kommet bud på Nordkvelle i sommer, men både Viking og Brann skal etter sigende ha følerne ute. Nordkvelle har tidligere takket nei til tilbud fra dansk fotball.

Les også

  1. Nordkvelle åpner for sommer-overgang

  2. Hareide: - Nordkvelle kan erstatte Bjarnason

  3. - Nordkvelle ønsket i Viking

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm97201951423
2Viking106311981121
3Molde9612179819
4Strømsgodset94231313014
5Aalesund94231011-114
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien