Real Madrid-seier i Zidanes comeback

Real Madrid fikk en flott start med Zinédine Zidane tilbake på trenerbenken.

Zinédine Zidane vant i sin første kamp etter comebacket.

Lørdag vant de komfortabelt 2-0 hjemme mot bunnlaget Celta.

Zidane ga seg etter fjorårets sesong da han ledet Real til klubbens tredje strake trofé i mesterligaen. De liljehvite har slitt etter at den franske fotballegenden ga seg, og det endte denne uken med retur.

Lørdag tok Real Madrid imot Celta hjemme på Santiago Bernabéu. Zidane fikk en opptur umiddelbart.

Mål av Isco og Gareth Bale etter pause sørget for tre Real-poeng. Hovedstadsklubben klatret dermed opp i ryggen på byrival Atletico og er i skrivende stund to poeng bak med en kamp mer spilt.

Zidane valgte å gjøre flere endringer i sitt første laguttak etter comebacket. Stjernekeeper Thibaut Courtois ble vraket til fordel for Keylor Navas, som tidligere har hatt stor suksess under franskmannen. Store navn som Marcelo, Isco og Bale var også tilbake i varmen.

Real Madrid har hatt en blytung sesong. Etter flere år med suksess har de slitt. De ble slått ut av åttedelsfinalen mot Ajax i mesterligaen. Det skjedde etter et pinlig 1-4-tap på hjemmebane. De ble også slått ut av erkerival Barcelona i cupen og er langt bak serieledelsen. Den innehar Barcelona. De er ni poeng foran Real, og har i tillegg en kamp til gode. Den spiller katalanerne søndag borte mot Real Betis.