Fotball

- Han har tatt et langt skritt denne sesongen

<p><a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=271620&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#271620"> <strong>Løv-Ham-Skeid 2-0:</strong></a> Hyller løvenes driblekonge.</p>

Fotball4. Oktober 2009AdeccoligaenVarden AmfiLøv-Ham v Skeid 2 - 0Mads Cato Moldskred , Løv-Ham feirer scoringAnders Hatlen , Skeid depperFoto : Astrid M. Nordhaug Foto: Digitalsport

  • Sindre Rise

— Dette er en av kampene vi skal vinne for å overleve, og den tredje siste hjemme før sesongslutt, konstaterte Trond Amundsen.

Løv-Ham tok tre meget viktige poeng i kampen mot nedrykksspøkelset da Skeid ble slått 2-0 på Varden Amfi søndag ettermiddag. Likevel var ikke spillet helt i den klassen som trener Trond Amundsen ønsket.

— Tempoet ble for lavt og vi ble for ofte med på deres premisser og deres tempo. Dette gjorde at det hele ikke ble så overbevisende som det kunne ha vært.

- Mer stabil

Et kanonskudd av Mats Cato Moldskred i første omgang, og et frispark på overtid fra innbytter Ørjan Låstad sikret seieren for Løv-Ham. Men ellers var det mye upresist fra hjemmelaget, og spesielt Moldskred greide ikke å utnytte de målsjansene han fikk.

— Jeg syns Mats Cato har tatt et langt skritt denne sesongen, og blitt mye mer stabil.

— Men jeg er litt skuffa over det offensive spillet, da jeg hadde ønsket litt mer tempo og bevegelse, mente Amundsen.

Skeid var allerede rykket ned på forhånd, og hadde derfor ingenting å spille for i denne kampen. Likevel måtte vi vente til to minutter på overtid i andre omgang før kampen ble avgjort.

Forsvaret får godkjent

— Disse kampene er vanskeligere enn en tror. Det er høye forventninger om en enkel seier og at vi skal avgjøre tidlig, forklarte Løv-Ham-treneren.

Skeid var temmelig tannløse fremover selv det til tider forsvarte seg godt og ikke slapp vertene for mye til. Til tross for at de hadde Olawasegun Abiodun på topp, produserte laget få muligheter.

- De skaper ingenting på oss, så forsvaret får absolutt godtkjent. Fredrik Myhre kom inn i midtforsvaret for en skadd Kristian Vange i pausen og gjorde en meget god jobb, slo Amundsen fast.

svp://93536?view=ap

Se målene: Løv-Ham — Skeid

Les mer om

  1. Fotball 1. div