Fotball

Skrekknyhet for Liverpool-fansen: Viktig spiller ute resten av året

Liverpools midtbanespiller Fabinho er ute til over nyttår etter ankelskaden han pådro seg i mesterligaoppgjøret mot Napoli onsdag.

Liverpools Fabinho går glipp av mange kamper for Liverpool etter ankelskaden han fikk mot Napoli onsdag. CARL RECINE / Reuters / NTB scanpix

 • NTB

Midtbanespilleren fikk seg en smell i ankelen mot Napoli og måtte forlate banen etter kun 18 minutters spill.

Nærmere undersøkelser av skaden viser at Fabinho vil bli ute av spill frem til nyttår, opplyser Liverpool på sine nettsider fredag.

Brasilianeren har den siste tiden spilt bunnsolid for serielederne i England, og skaden kommer dermed som en svært dårlig førjulsnyhet for Liverpools manager Jürgen Klopp.

– Det er dårlige nyheter. Vi er ikke 100 prosent sikre på hvor lenge han blir ute, men det virker veldig sannsynlig at han ikke vil være involvert i julen. Nå er det viktig at han gjør riktige ting og er tilbake så fort som mulig, sa tyskeren om skaden.

– Frem til det må vi finne løsninger. Vi er ikke det eneste laget med skadde spillere. Det er noe vi må og vil håndtere, sa Klopp videre.

De røde fra Liverpool har et tett kampprogram. Før året er omme skal Liverpool spille sju kamper i Premier League, én i ligacupen og to kamper i klubb-VM.

(©NTB)

Les mer om

 1. Liverpool FC

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Haalands lag kan sende Liverpool ut av Champions League: – Det blir en heftig kamp

 2. FOTBALL

  Ustoppelige Liverpool valset over Manchester City

 3. FOTBALL

  Liverpool-managerens Haaland-melding før skjebnekampen: – Eksepsjonell

 4. FOTBALL

  Liverpool lekte seg med Crystal Palace. Nå kan de få seriegullet servert av rival.

 5. FOTBALL

  Liverpool-nedtur i Champions League

 6. FOTBALL

  Lilleputt sjokkerte Liverpool