Fotball

Kind Bendiksen etter sin første Molde-trening: - Akkurat den utfordringen jeg søkte

Thomas Kind Bendiksen har hatt sin første trening med Molde.

 • Thomas Rud

(Molde/Rbnett): Molde startet mandag sin sesongoppkjøring. På plass i Akerhallen var også nysignering Thomas Kind Bendiksen som før jul meldte overgang fra Tromsø.

— Den første treninga var akkurat som jeg hadde håpet på. Det er høy kvalitet, høyt tempo, og det var akkurat en slik utfordring jeg søkte. Spillerne er i rett alder, har egne ambisjoner og har lyst til at Molde skal prestere så bra som mulig. Jeg er veldig godt fornøyd, sier Kind Bendiksen til Rbnett.

Magnus Wolff Eikrem trente med Daniel Berg Hestad og Molde mandag. Han er fortsatt usikker på klubbvalget etter at han ble løst fra kontrakten med Cardiff. Foto: Bjørn Brunvoll

Selv føler han seg i godt slag og har brukt nesten hver eneste dag de siste to ukene til å forberede seg på sine første treningsøkter med Molde.— Jeg synes det så ut som resten av gjengen også hadde tempo inne, så det var absolutt en god førsteøkt.

Også Magnus Wolff Eikrem var med på treningen i Akerhallen mandag. Han er løst fra kontrakten med Cardiff, og det er fortsatt uklart hvor han skal spille neste år. Retur til Molde skal ikke være aktuelt.

Les også

 1. Skullerud avfeier Costa Rica-interesse

 2. Her er de nye TIL-spillerne

 3. Flere aktuelle som ny Tromsø-kaptein

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Vålerenga21104134
3Viking11003123
4Molde11002023
5Rosenborg10101101
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Thomas Kind Bendiksen
 3. Molde FK