Fotball

Paul Ince kastet flaske på tilskuer

Blackpool-managerens oppførsel overskygget seieren.

KASTET FLASKE: Paul Ince.
  • NTB

Den tidligere Manchester United-spilleren kastet nemlig en flaske som traff en tilskuer. Ince ble vist til tribunen for hendelsen, og han møtte ikke til pressekonferanse etter kampen.

Blackpool ble redusert til 10 mann tidlig i annen omgang, men klarte å holde på 2-1-ledelsen på bortebane. Assistentmanager Alex Rae forklarte at laget var henrykt over seieren og understreket at Ince hadde beklaget til tilskueren.

— Da vi hadde en mulighet til å gjøre 3-1, kastet Paul en flaske i bakken. Fjerdedommeren valgte å sende ham til tribunen. Vi synes det var litt strengt fordi flasken spratt gjennom en barriere, sa Rae.

— Manageren gikk umiddelbart bort til damen og beklaget siden den (flasken) traff henne i foten. Hun aksepterte unnskyldningen, la assistenten til.

Etter seks kamper står Blackpool med sterke 16 poeng og topper tabellen i engelsk mesterskapsserie. QPR på annenplass har også fem seirer og én uavgjort. Lørdag slo laget Birmingham 1-0 takket være en scoring av nyinnkjøpte Charlie Austin. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball