Fotball

Ancelotti: - Vi forhandler om Bale

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti bekreftet onsdag kveld at han ønsker seg Tottenhams stjerneving Gareth Bale.

VIL HA BALE: Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier at klubben er i forhandlinger om Tottenhams Gareth Bale.
ETTERTRAKTET: Gareth Bale kan bli tidenes dyreste fotballspiller.

Hurtigtoget har vært koblet til den spanske storklubben i lang tid. Ancelotti snakket for første gang om en mulig overgang under Real Madrids pressekonferanse i Los Angeles.

— Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Jeg tror klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren ifølge Sky Sports.

— Jeg er ikke vant til å snakke om spillere som ikke er i mitt lag, og det ville heller ikke vært riktig å gjøre det, la han til.

Tidligere har det blitt spekulert i om Luka Modric forlater Real Madrid og vender tilbake til gamleklubben Tottenham som en del av en avtale om Bale, men dette avviser Ancelotti.

— Alle spillerne som er her nå er veldig fornøyde. Vi har ikke snakket om at noen spillere skal forlate oss, sier han.

Ifølge spanske og engelske medier skal Real være villig til å legge 760 millioner kroner (85 mill. pund) på bordet for 24-åringen. Det vil i så fall bli ny verdensrekord for en fotballspiller. Hovedstadsklubben satte selv den nåværende rekorden ved å betale 717 millioner kroner for Cristiano Ronaldo i 2009. Tottenham kan trolig ikke motstå et slikt bud, men har så langt virket ivrige etter å beholde Bale. Før helgen uttalte manager André Villas-Boas at klubben har innledet forhandlinger for å sikre en ny kontrakt med sin juvel. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball