10 uforglemmelige Viking-øyeblikk fra jubelsesongen

FOTBALL: Det startet med seier og ble avsluttet med gullfest. Viking-sesongen 2019 ble en enorm opptur. Her er Aftenbladets ti høydepunkter fra sesongen som gikk.

Cupfinalen ble et perfekt punktum i en flott Viking-sesong. Her feirer spillerne foran fansen på Ullevaal søndag 8. desember med Tord Salte som forsanger.

Det er flere som har levert til toppkarakter i årets Viking-lag. Men det er umulig å komme utenom kapteinen, hærføreren og lagets største profil Zlatko Tripic når vi skal kåre Årets spiller. Lyngdølen er blitt en ekte, mørkeblå viking som spiller karrierens beste fotball. Matchvinner, arbeidsjern og en som tar ansvar på banen og i garderoben.

Hvem trenger John Travoltas hofter eller Fred Astaires elegante trinn når vi har Bjarne Berntsen? Årets Viking-lag har med sitt spill og sine resultater fått 62-åringen fra Figgjo til å danse som en ungfole på sidelinjen opptil flere ganger. Berntsen har med sin klokskap, erfaring og teft loset Viking tilbake til toppen av norsk fotball. Det er verdt noen dansetrinn – selv for en mann som egentlig ikke liker oppmerksomhet.

Les hele saken med abonnement