Fotball

Balotelli fikk direkte rødt: - Fullstendig tåpelig

Kontroversielle Mario Balotelli ble utvist mot Bordeaux.

Serieleder Nice spilte borte mot Bordeaux og fikk bare med seg ett poeng fra en målløs kamp.

Mario Balotelli, som floppet fullstendig i Manchester City og Liverpool, har imponert for den overraskende serielederen, men onsdag havnet han i søkelyset på grunn av annet enn kvaliteten på spillet - ikke uvanlig for italieneren.

På overtid havnet han i en duell og svarte med å rive og sparke ned motspilleren.

– Fullstendig tåpelig av Balotelli, mente Viasats kommentator.

Spissen ble belønnet med direkte rødt kort.

Se hendelsen i videoen øverst i saken.

Banket bunnlag

Paris-Saint Germain slo tilbake med å banke bunnlaget Lorient med 5–0. Alexander Søderlund spilte på topp for Saint-Étienne som bare klarte 0–0 hjemme mot Nancy.

De regjerende seriemesterne kom best i gang på Parc des Princes og ledet 2-0 ved sidebytte etter at Thomas Meunier hadde gjort 1-0 etter 25 minutter. Lorients Zargo Tourne var uheldig og satte ballen i eget nett minuttet før pause.

Thiago Silva økte til 3-0 fem minutter ut i 2. omgang. Edinson Cavani har brent mange store sjanser denne sesongen. Onsdag var han derimot framme og gjorde 4-0 etter en drøy times spill. Lucas Moura økte til 5-0 sju minutter senere.

Dermed tok hovedstadslaget inn på to poeng på serielederne og innehar 3.-plassen med 39 poeng. Mellom de to lagene ligger Monaco med 42 poeng etter 2-1-seieren over Caen onsdag.

Alexander Søderlund spilte hele kampen for Saint-Etienne i fransk 1. divisjon onsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Alexander Søderlund var tilbake i Saint-Étienne-angrepet etter å ha har vært utenfor troppen i helgens kamp. Det syntes å være en litt kjedelig kamp hvor lagenes solide forsvarsspill satte en stopper for scoringer.

Edinson Cavani var tilbake i scoringshumør da PSG slo Lorient 5-0. Foto: REUTERS/Stephane Mahe

Gjestenes Eric Cabaco fikk marsjordre etter 61 minutters spill, men hjemmelaget klarte ikke å utnytte overtallet. Laget feirer jul på åttendeplass med sine 26 poeng.

Ole Sælnes var ikke i troppen for Saint-Étienne. (©NTB)

Les mer om

  1. Monaco
  2. Paris Saint-Germain