Fotball

Stavrum ny Skeid-trener

<br></br><br></br><br></br><br></br><p><strong>OSLO:</strong> Arild Stavrum blir ny Skeid-trener. Han erstatter Anders Jacobsen som ikke fikk fornyet kontrakt etter at Oslo-klubben rykket ned fra 1. divisjon etter årets sesong.</p>

FotballPortretter Tippeligaen 2006Foto: Morten Olsen, DigitalsportArild StavrumMolde FK Foto: Digitalsport

 • Øyvind Nordli
 • Petter Bøifot

Dette får Aftenposten.no bekreftet i dag.

— Med sin lange spillererfaring og gode kompetanse er Arild en ung og spennende trenertype som vi venter oss mye av i Skeid Fotball. Skeid Fotball har en klar målsetting om å rykke rett opp igjen til Adeccoligaen og vi mener at Arild er vår mann for oppgaven. Han blir i tillegg en viktig sportslig tilvekst for ¨Talentfabrikken¨ i Skeid som akter å befeste sin posisjon som en av landets beste. Med Arild Stavrum som A-lagstrener og Eldar Hansen som ny formann i Skeid Fotballs styre, viser klubben at den ønsker å satse, sier klubben i en uttalelse.

Stavrum selv ser frem til å begynne i jobben.

— Jeg gleder meg. Skeid er en tradisjonsrik klubb med mange unge spillere, sier Stavrum, som har undertegnet en to-årskontrakt med klubben, til Aftenposten.no

Han har ikke hatt noe trenerengasjement etter at han fikk sparken fra Molde etter nedrykket i 2006-sesongen. Stavrum har fast spalte i Aftenposten, dessuten jobb som fotballekspert i TV2, noe han skal fortsette med.

— I Molde måtte ting fungere med en gang, her har jeg litt mer tid til å bygge opp et lag. Man lærer i fotball og jeg gjorde gode og dårlige ting i Molde, fortsetter Stavrum.

Klubben har som målsetning å rykke opp til Adeccoligaen igjen, noe Stavrum sier han vil jobbe ut fra. Han tar over jobben i dag og stiller på sin første trening allerede i ettermiddag.

— Da skal jeg la noen i trenerteamet lede, mens jeg tar mer over styringen utover i desember.

Han har mange spillere å gjøre seg kjent med i sin nye klubb.

— Jeg har sett Skeid en del i år, men noen spillere kjenner jeg bare fra rapporter, sier han.

Som spiller hadde Stavrum stor suksess i Molde. I 1994 ble han klubbens toppscorer etter at Molde rykket opp eliteserien igjen samt ble cupmestere. Året etter scoret han 16 eliteseriemål og utgjorde en av de tre S'ene (Stavrum, Solskjær og Sundgot) og Molde tok sølv i serien.

Les mer om

 1. Fotball 2. div

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  HamKam ville ikke ha Abiodun

 2. FOTBALL
  Publisert:

  - Grovt overtramp

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Følger Skeid ned

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Abiodun til Skeid

 5. FOTBALL
  Publisert:

  "Dokk må itj' tru på alt æ sei!"

 6. FOTBALL
  Publisert:

  &laquo;Ekspertene&raquo; tror ikke på Molde-gull