«Ohi» klar for Stabæk

Ohi Omoijuanfo (21) forlater 1.-divisjonsklubben Jerv.

Ohi Omoijuanfo er klar for Stabæk.

Det er foreløpig usikkert om Bob Bradley fortsetter som Stabæk-trener etter denne sesongen, men bærumsklubben har uansett startet planleggingen av spillerstallen for 2016. Ohi Omoijuanfo ble onsdag klar for Stabæk.

— Jeg gleder meg veldig til å fortsette karrieren i Stabæk, sier Ohi til Stabæks hjemmeside.

- Kan bli så god at vi kan selge han videre

Ohi har scoret 15 mål for Jerv i 1.-divisjon denne sesongen. Det betyr at han er Grimstad-lagets toppscorer. Tidligere spilte han flere sesonger for Lillestrøm.

— Hvis vi klarer å få han til å være aktiv i 90 minutter, score mål og være en trussel for et hvert forsvar i Tippeligaen, så kan han bli så god at vi kan selge han videre. Men nå skal han først og fremst bidra for Stabæk, sier Stabæks sportssjef Inge André Olsen til Stabæks hjemmeside.

Lørdag er Ohi med når Jerv møter Hødd i første kvalifiseringskamp til eliteserien.

Keita ferdig i Stabæk

Muhamed Keita og Yassine El Ghanassy har imponert for Stabæk, men duoen forlater bæringene etter sesongen, melderDagbladet.

Det er heller ikke ventet at Anthony Annan fortsetter i Stabæk. Belgieren El Ghanassy har gitt beskjed om at han ønsker seg til en større klubb.

Samtidig har Stabæk valgt ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen klubben fikk da Keita ble leid inn fra polske Lech Poznan i sommer.

– Vi ser at vi ikke kan innfri den opsjonen. For oss handler det om et betydelig beløp, sier sportssjef Inge André Olsen til Dagbladet.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering