Fotball

Ørn-treneren trekker seg

Thomas Dahle trekker seg som Trondheims-Ørn-trener.

Thomas Dahle er ferdig som Ørn-trener.
  • Charlotte Ø. Sundberg

Det skriver klubben i en pressemelding.

– Jeg erkjenner at laget ikke får ut i kamp det vi jobber med hver dag på treningsfeltet. Vi savner den nødvendige energien for å snu resultatene vår vei og det er min oppgave å sørge for at den er tilstede. Når vi ikke lykkes til tross for det gode arbeidet vi legger ned sammen på trening, er det naturlig at jeg tar ansvar og trer til side, sier Thomas Dahle i pressemeldingen fra klubben.

Les også

Ørn-kapteinen mener mangel på rutine har preget laget

Trondheims-Ørn har slitt så langt i sesongen, og ligger nå to poeng over Lyn på kvalikplass med én kamp mer spilt. Ørn har tapt 8 av 14 kamper så langt i sesongen.

– Vi har stor respekt for den avgjørelsen Thomas har tatt og ønsker å takke for innsatsen han har lagt ned for klubben. Motgangen i år kom uventet på oss alle og Thomas skal ha ros for å ha jobbet iherdig med å snu den dårlige trenden. Når dette ikke har lykkes, ser vi at begge parter er tjent med å slippe til nye krefter, skriver styreleder Ragnar Slettestøl i Trondheims Ørn i pressemeldingen.

Slettestøl sier til Adresseavisen at han fikk beskjed i går kveld om at Dahle trekker seg.

– Beskjeden kom ikke som lyn fra klar himmel. Vi har hatt samtaler etter sommerferien om å få ut potensialet i laget. Når energien går ut av ei gruppe, så blir det vanskelig, sier Slettestøl.

Styrelederen sier at spillerne fikk beskjed om at Dahle har trukket seg etter treningen tirsdag.

Les også

Reddet Ørn fra fiasko: - Det er det viktigste målet jeg har scoret i år

Klubben jobber nå med å få på plass en midlertidig trenerløsning. Medtrener Geir Arne Kristiansen tar over som hovedtrener de neste kampene.

– Vi har noen krav til en ny hovedtrener, men det er ikke slik at det står ledige kandidater. Dette er så nytt at vi vet ikke når en ny hovedtrener er på plass, sier Slettestøl.

Les mer om

  1. Trondheims-Ørn
  2. Kvinnefotball