Fotball

Det er mye Nils Arne Eggen i Brann-sjefens suksess

KOMMENTAR: Jeg har en fornemmelse av at holdningene til Lars Arne Nilsen stemmer godt overens med det Ivar Koteng etterspør for den neste Rosenborg-treneren.

SUKSESSTRENER: Lars Arne Nilsen har muligheten til å føre Brann til toppen av tabellen med seier over Rosenborg søndag kveld. Her er Brann-treneren etter lagets treningsøkt fredag formiddag.

BERGEN: Han virker ekte, jordnær, ambisiøs og nysgjerrig, i tillegg til å ha en sterk vinnervilje. Lars Arne Nilsen har ført Brann i en posisjon som gjør at Bergens stolthet søndag kveld spiller seriefinale mot Rosenborg. Hvis Brann vinner, vil klubben overta tabelltoppen med bare tre kamper igjen.

Derfor er stemningen i ferd med å bygges opp mot årets største fotballfest i Bergen, eller er den det? Fredag morgen var det ingen tegn til fotballfeber. Null røde flagg og ikke en eneste Brann-drakt å se på Flesland. Heller ikke bybanen inn til sentrum så ut til å føre passasjerene mot noe spesielt. Folk gikk av og på, men noe tegn til gullkamp var det ikke, verken på Danmarks Plass, Paradis eller Florida.

Les hele saken med abonnement