Fotball

Mourinho: - Ser ikke bort fra at jeg kommer til å være manager i andre engelske klubber

Roman Abramovitsj bestemmer portugiserens Chelsea-skjebne.

Jose Mourinho sier han kommer til å bli i Chelsea så lenge klubbeier Roman Abramovitsj vil ha ham, men han ser ikke bort fra at han havner i en annen engelsk klubb en gang i framtiden.

José Mourinho sier nå at han ikke er innstilt på å forlate Chelsea og engelsk Premier League frivillig. Han blir i London-klubben så lenge eieren vil.

Portugiseren har ledet Chelsea til lagets tredje seier i den engelske eliteserien på ti år, og det er ingenting som tyder på at klubbeier Roman Abramovitsj ikke er fornøyd med ham. Derfor går Chelsea videre til neste sesong med Mourinho i managerstolen.

Men portugiseren vet at det er en tid for alt, og i et intervju med BBC sier han at han ikke ser bort fra at han kommer til å lede andre engelske lag i framtiden.

— Jo da, jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å være manager i andre engelske klubber senere i karrieren. Men når det er sagt: Jeg elsker Chelsea, og jeg er i Abramovitsj' hender. Så lenge han vil ha meg, blir jeg her i Chelsea, sier Mourinho.

Les også

Chelseas kaptein tok til tårene: - Det er dette jeg lever for

— Men den dagen Abramovitsj tenker at jeg ikke er god nok, vil jeg nok fortsatt jobbe, og jeg vil gjerne bli værende her i England, sier den karismatiske portugiseren.

— Jeg har ingen tanker om å forlate Chelsea, og slik kommer det til å bli så lenge Abramovitsj vil ha meg. Det spiller ingen rolle hvilke fantastiske tilbud jeg måtte få fra andre klubber. Verken eventyrlige prosjekter eller en eventuell dobling av lønna vil kunne få meg vekk fra Abramovitsj og Chelsea, sier José Mourinho. (©NTB)

Les også

  1. To Liverpool-spillere er større enn Steven Gerrard

  2. Her lærte Gerrard å bli hele Liverpools fotballsjef

  3. Fàbregas utvist etter å ha sparket ballen på motspiller

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. José Mourinho