Viking-profil kan havne i Bodø/Glimt

Vidar Nisja er ønsket på Aspmyra neste år.

GLIMT-AKTUELL: Vidar Nisja senket Bodø/Glimt i seriekampen 15. august. Neste år kan han bli lagkamerat med Henrik Furebotn, nummer 8, i Glimt.

STAVANGER (aftenbladet.no): Etter åtte år i Viking har Nisja fortsatt ikke hatt dialog med klubben om en forlengelse av avtalen, og overfor Aftenbladet medgir 29-åringen at han undersøker alternativer. Det inkluderer klubber i distriktets og andre lag i eliteserien. Aftenbladet kjenner til at Bodø/Glimt er blant disse.

  • Jeg har ikke hørt noe fra Viking, og sjekker opp mulighetene som byr seg. Det finnes interesse fra noen klubber, og jeg har snakket med noen, sier Nisja.

Sandnes Ulf har lenge vært interessert i jærbuen, men nå har også Bodø/Glimt kommet på banen. Klubben som trenes av Jan Halvor Halvorsen har vært et av de helt store formlagene etter en svak sesonginnledning.

- Har du snakket med Bodø/Glimt?

  • He he, sier en smilende Nisja. Dere snapper opp mye dere, svarer han Aftenbladet.

Halvorsen: — Liker Nisja

Bodø/Glimts trener, Jan Halvor Halvorsen, medgir overfor Aftenbladet at Vidar Nisja er en spiller han liker:

  • Ja, det er det. Jeg liker Vidar, men akkurat nå har jeg ikke lyst til å si så mye mer enn det. Vi er nå inne i en fase hvor vi snakker med våre egne spillere med tanke på neste sesong. Derfor ønsker jeg ikke å si noe om andre spillere nå, sier Halvorsen.

Uendret Viking-lag

Vidar Nisja har den siste tiden slitt med en kink i nakken, men er tilbake i Vikings tropp til kampen mot Strømsgodset fredag.

  • Jeg har vært borte en hel måned, men nå er jeg heldigvis i full trening igjen og gleder meg til å være i kamptroppen igjen, forsikrer han.

Nisja starter på benken fredag. Slik det så ut på treningen torsdag, vil Kjell Jonevret stille med den samme startelleveren som slo Vålerenga 4-2 på Ullevaal søndag.

  • Makthar Thioune er en utfordrer på midtbanen, men ellers synes jeg vi gjorde det så bra på Ullevaal at det ikke blir store endringer, sier trener Kjell Jonevret til Aftenbladet.

Han tror på en åpen og underholdende kamp.

  • Strømsgodset har god selvtillit og har en sterk tropp. Jeg forventer at de går til denne kampen på en helt annen måte enn under fjorårets kjedelige 0-0 kamp. Da handlet det bare om å forsvare seg. Nå har de jo skiftet trener to ganger, så dette blir nok bra, tror Jonevret.

Sannsynlig Viking-lag (4-4-2): Iven Austbø – André Danielsen, Anthony Soares, Indridi Sigurdsson, Kristoffer Haugen – Zymer Bytyqi, Karol Mets, Joackim Jørgensen, Samuel Adegbenro – Jon Dadi Bödvarsson, Suleiman Abdullahi.

PS: Viking hadde torsdag formiddag solgt 14.500 billetter til kampen mot Strømsgodset. Det betyr at det kan bli fullt fredag. Det vil si drøyt 16.000 tilskuere.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering