Fotball

United har Premier Leagues mest populære spiller

Her er topp ti-listen over draktsalg.

Angel Di Maria (t.v) og Radamel Falcao (t.h) er populære blant United-supporterne.
 • Sindre Trygsland

Den første snaue sesongen har kanskje ikke gått som forventet for Angel Di Maria på banen etter at han meldte overgang fra Real Madrid til Manchester United. Midtbanespilleren ble hentet for rekordsummen 59,7 millioner pund, men ble vraket da Manchester United vant på Anfield for en drøy uke siden og har ikke fått det helt til å stemme i rødt.

Les også

Gerrard-utvisning langt fra rekord i England

Én av ti vil ha Di Maria

Det var knyttet enorme forventninger til argentineren etter en strålende sesong i den spanske hovedstaden. Storspill for sølvvinner Argentina i VM senket heller ikke Manchester United-supporternes forhåpninger. Og nettopp det viser seg i antall draktsalg denne sesongen.

Oversikt over Sports Directs mest solgte drakter viser at navnet til den dribleglade United-spilleren er den suverent flest engelske supportere ønsker, skriver den britiske avisen Dailly Mail.

Sports Direct selger drakter for Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool, United, Manchester City, Tottenham og Newcastle. De skriver at nesten 10 prosent av de solgte draktene er av typen Manchester United med Angel Di Maria bakpå.

Les også

Di María slipper unna med én kamps karantene

Stor United-dominans

På andreplass på listen finner vi nok et storkjøp fra Sør-Amerika. For Alexis Sanchez har vært en hit både på banen og blant supporterne etter overgangen fra Barcelona i sommer. På tredjeplass er den kontroversielle Chelsea-spissen Diego Costa.

Manchester United har hele fem spillere på listen. Chelsea har to, mens Liverpool, Manchester City og Arsenal har én spiller hver.

Topp 10 (prosent av antall solgte i parantes):

1. Angel Di Maria (9,59%)

2. Alexis Sanchez (3,30%)

3. Diego Costa (2,27%)

4. David De Gea (2,16%)

5. Eden Hazard (2,10%)

6. Wayne Rooney (2,09%)

7. Radamel Falcao (1,99%)

8. Steven Gerrard (1,76%)

9. Sergio Kun Aguero (1,46%)

10. Robin van Persie (1,20%)

 1. Les også

  Ny FIFA-rapport: Milliarder går rett i lomma på agentene

 2. Les også

  Van Gaal: - Di María sliter med å tilpasse seg

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Arsenal FC
 3. Liverpool FC
 4. Manchester City
 5. Manchester United