Fotball

I 1987 møtte to fotballinteresserte ungdommer hverandre på bussen. 33 år senere oppfylte bestekameratene sin felles drøm.

Geir Bakke (50) og Petter Myhre (48) har fått oppgaven om å ta Lillestrøm tilbake til eliteserien i fotball. Drømmen om å trene et fotballag sammen, startet allerede før flere av spillerne var født.

Hovedtrener i Lillestrøm Geir Bakke har fått med seg ungdomskamerat Petter Myhre som assistent og sparringpartner. Fredag starter 1. divisjon og Lillestrøm møter Grorud borte i første kamp.

ÅRÅSEN: Har du noen gang fantasert sammen med venner om hva dere ville gjort om dere var trenere i en toppklubb? Diskutert hvilken formasjon dere ville gått for? Hvilke spillertyper dere trenger? Og ikke minst: Hvem dere ikke trenger?

For de fleste ender diskusjonene i fantasien. For Geir Bakke (50) og Petter Myhre (48) har årevis med diskusjon og drømmer nå blitt en realitet som betyr å styre Lillestrøm SK i sin første sesong på det nest øverste nivået siden 1974. Fredag møter 1.-divisjonslaget Grorud borte i første serierunde.

Les hele saken med abonnement