Dobbel gladmelding for Start

<br></br><br></br><p><strong>LA MANGA:</strong> To positive Start-beskjeder: Joey Hardarson (30) ser lyst på framtiden og Bård Borgersen (34) slapp operasjon</p>

Bjørnebye body
  • Øyvind Brenne
Joey Hardarson

— Bård trengte ikke operasjon og er tilbake om åtte uker, sier Starts osteopat Kurt Støen til fvn.no.

Stopperen skadet seg i leddbåndet i kneet i kampen mot Stabæk for en uke siden og var i Oslo mandag på sjekk - som altså ga positive signaler.

Samtidig landet Joey Hardarson på La Manga med en fornøyd mine. Den langtidsskadde midtbanespilleren har nemlig vært hos en spesialist i Tyskland og kanskje funnet ut hvorfor han har gått lyskeskadet i ett år.

Det ble ingen operasjon - siden heller ikke doktor Hans Müller Wohlfahrt ville anbefale et inngrep - men islendingen fikk noen sprøyter og et nytt opptreningsprogram.

Mener ryggen skaper plagene

— Det ser mye lysere ut enn på det har gjort på 12 måneder. Nå skal jeg gå gjennom et program som fokuserer på å styrke ryggen. Doktoren i Tyskland mente at lyskeproblemene mine kom på grunn av plager i ryggen, sier Hardarson.

Han er imidlertid langt unna fotballspill.

På vei tilbake

De øvrige medlemmene på Starts skadeliste er Jesper Mathisen (væske i kneet), Rune Nilssen (kneoperert) og Lars Martin Engedal (leggskadet).

Mathisen er trolig noen uker unna å begynne å trene igjen, mens Nilssen skal være i full trening innen månedens slutt. For Engedal er målet å være tilbake for fullt om to måneder.