Fotball

Tornekrattet:  - Trist at Tor Ole forsvinner

Svein Erik Jenset vil gi Skullerud en verdig avskjed når tiden kommer.

RESPEKT: Leder av Tornekrattet, Svein Erik Jenset tror medlemmene har forståelse for at Tor Ole Skullerud velger å gi seg som Molde-trener. Han mener det står stor respekt av måten Tor Ole håndterer dette på, og vi har full forståelse for at han prioriterer nærhet til familien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB scanpix

 • Lasse Tomren

HAR FORSTÅELSE: Supporterklubben er takknemlig for arbeidet Tor Ole Skullerud har lagt ned i Molde, sier Tornekrattet-leder Svein Erik Jenset. Foto: Bjørn Brunvoll

Krattet-lederen har forståelse for at Molde-trener Tor Ole Skullerud velger å prioritere familien og derfor slutter i klubben etter sesongslutt.— Ja, jeg har det - og det tror jeg de aller fleste av våre medlemmer har og. Det står stor respekt av måten Tor Ole håndterer dette på, og vi har full forståelse for at han prioriterer nærhet til familien.

Samtidig synes han der er synd at Skullerud gir seg.

Les også

Skullerud bekrefter at han slutter i Molde

— Det er svært trist at en dyktig trener og flott person som Tor Ole er forsvinner fra klubben.

- Må få verdig avskjed

- Tror du avgangen vil påvirke resten av sesongen for Molde?

— Både ja og nei. Jeg tror både Tor Ole, administrasjonen i klubben og spillergruppa er proffe nok til å håndtere dette uten at det går utover innsats og resultater. Men så kan det selvfølgelig påvirke enkeltspillere i ulik grad når det kommer til for eksempel kontraktsforhandlinger. Og for oss supportere blir det jo nå litt ekstra med arbeid, sånn at vi får markert på en verdig måte hvor glad vi har blitt i Tor Ole, og hvor mye vi setter pris på den jobben han har gjort for klubben vi elsker.

Ønsker seg Bradley

Molde fotballklubb har allerede startet jobben med å hente inn en erstatter til neste sesong, Jenset ønsker seg en trener av samme kaliber.

— Å nevne navn så tidlig i prosessen blir ren hypotetisk gjetting. Men jeg håper vi får inn en trener med fotballfaglig tyngde som både ser og respekterer det grunnlaget som ligger i klubben og laget, og som vil videreformidle dette.

— Vi har ikke i Tornekrattet hatt diskusjoner om en teoretisk etterfølger dersom Skullerud skulle komme til å gi seg, men for meg personlig er det øyeblikkelig to ønskekandidater som stikker seg ut. Bob Bradley på grunn av jobben han har gjort i Stabæk, resultatene til klubben og den fotballfaglige kunnskapen han besitter. En annen ønskedrøm hadde vært å hente tilbake Uwe Rösler.

Les også

Direktøren: - Enorm respekt for avgjørelsen til Skullerud

— Magisk førstesesong

- Hva tenker dere om jobben Skullerud har lagt ned så langt?

— Fjoråret var, på nær sagt alle måter, helt magisk. To trofeer, poengrekord, angrepsvillig og underholdende fotball i de aller fleste kampene - men med en litt uheldig exit fra Europa. Så kom det litt vanskelige andre-året som vi nå er i gang med, hvor det har startet litt trått, men hvor vi samtidig ser spor etter utvikling og knallhard tro på egne visjoner.

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Molde FK

Relevante artikler

 1. MENINGER

  «Det beste for Molde ville vært å ha en arvtager klar nå»

 2. FOTBALL

  Hvem trener Stabæk i 2016?

 3. FOTBALL

  Molde-sjefen har fått sparken

 4. FOTBALL

  Ekspert: - Molde må velge Solskjær eller en utenlandsk trener

 5. FOTBALL

  Slik skal han få flere Molde-supportere på kamp

 6. FOTBALL

  Skullerud nekter å prate om Molde-tida