Lover «nytt» Rosenborg-lag

<p>Wangberg og Jamtfall går inn i en revansjesugen startellever mot Strømsgodset.</p><br></br><br></br>

Rosenborg-Viking 1-1 MICHAEL JAMTFALL
  • Line Lauvsnes Oddekalv
RBK Trening dagen etter tapet mot FolloSimen Wangberg

Statistikksenter Eliteserien:

Mattias Bjärsmyr sliter med et vondt lår. Dermed får 19-årige Simen Søraunet Wangberg en ny sjanse fra start, hans andre i serien denne sesongen. Midtstopperen ble overrasket av beskjeden, men forsikrer om at det ikke kommer til å vise mot Strømsgodset søndag.

Jeg regner aldri med å starte, men prøver alltid å ta sjansen når den byr seg , sier unggutten.

LES OGSÅ:

Han tok over Vadim Demidovs plass i forsvaret etter pause mot Follo, og var feilfri frem til en dårlig klarering i forkant av situasjonen som ga 3–2 til førstedivisjonslaget. Nå er Wangberg og hele laget sugne på revansje, ifølge stopperen.

Publikum kommer til å få se et helt nytt RBK , lover 19-åringen.

– Ni baklengs på tre kamper er for mye, så målet er selvsagt å holde nullen.

Takker for tilliten

Michael Jamtfall skal bidra med fart på topp i Nils Arne Eggens 4-3-1-2-formasjon mot Godset. Den «hjemvendte» angriperen starter sin tredje seriekamp etter at RBK hentet ham tilbake fra lånetilværelsen i Ranheim.

Jeg er heldig som får tillit og er glad for å være i startelleveren , smiler 23-åringen.

Han gleder seg til å spille sammen med Steffen Iversen i RBK-angrepet, og håper duoens komplementære ferdigheter kan by Strømsgodset på vanskeligheter.

Mens jeg er en bakromsspiller, er Steffen mer møtende og glad i å få ballen i kroppen. Sammensetningen mellom oss er god, og kan skape mye motsatte bevegelser , sier Jamtfall.

Han forteller at lagkameratene har bearbeidet Follo-kampen, og er klare for å slå grusomt tilbake etter cupnederlaget.

– Publikum vil få se en hevngjerrig gjeng som går ut på banen på Marienlyst. Ønsket om å gjøre en god kamp vil gjenspeile seg i aggressiviteten vår, det er jeg overbevist om, sier Jamtfall.

Rade i reserve

Nils Arne Eggen forteller at han ikke ønsker å starte med både Rade Prica og Steffen Iversen på topp i Drammen på grunn av at begge har slitt litt med småskader.

Derfor vil det være en risiko å ha begge med fra start, i forhold til løpskapasiteten. Vi kan eventuelt bytte dem mot hverandre, men det kommer selvsagt an på kampforløpet , sier RBK-treneren.

Han har tatt ut følgende startellever: Daniel Örlund – Mikael Lustig, Simen S. Wangberg, Vadim Demidov, Mikael Dorsin – Markus Henriksen, Anthony Annan, Per Ciljan Skjelbred – Roar Strand – Steffen Iversen, Michael Jamtfall.

PS! Morten Moldskred trente fredag, men har fortsatt litt trøbbel med en hæl, og blir hjemme i morgen. Bakary Saré er fortsatt skadet, og ute i tre uker til.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk