Fotball

Hunden spiste finalebilletten - reddet av QPR-spiss

QPR-supporteren så drømmen om å se play off-finale på Wembley forsvinne. Så kom lagets spiss Charlie Austin til unnsetning.

Charlie Austin har nok en enda høyere stjerne hos QPR-fansen nå. Her etter å ha scoret mot Wigan i en seriekamp. Lagkamerat Joey Barton til venstre.
  • Glenn Frode Thorkildsen

Å glede seg til å komme hjem for å hente billetten i posten. Sesongens viktigste kampbillett. Play off-finale, det siste hinderet for å rykke opp til Premier League. For så å oppdage at hunden din har spist opp billetten. Den følelsen. Du kjenner til den? Ikke? Det gjør denne Queens Park Rangers-supporteren, skriver Daily Mail.

Heldigvis ble han reddet. Av selveste Charlie Austin — QPRs viktige spiss. Austin oppdaget supporterens Twitter-melding om den uheldige episoden, og reagerte spontant med å be klubben om å sende ham ny billett.

Og klubben var ikke vanskelig å be. Den særdeles uheldige supporteren fikk ny billett. Dermed endte det hele godt - med en god historie på kjøpet.

Queens Park Rangers møter Derby i Championships play off-finale lørdag kl. 16. Vinneren er klar for neste sesongs Premier League.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Derby County FC
  3. Queens Park Rangers FC
  4. Championship