Fotball

Dette er Brutterns utvalgte til cupfinalen

Topper mannskapet mot Kongsvinger.

RBKs spillerbuss utenfor Ullevaal.
  • Christian Stendal

Det er nemlig ingenting å holde igjen for når det er snakk om cupfinale og sesongens aller siste kamp. Alle som sliter med småtrøbbel har få problemer med å karre seg opp når det er snakk om et besøk til Ullevaal Stadion, vel vitende om at de kan hvile etter 90 minutter og eventuelle ekstraomganger søndag ettermiddag.

Slik starter RBK (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Tore Reginiussen, Holmar Eyjolfsson, Jørgen Skjelvik – Mike Jensen, Anders Ågnes Konradsen, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland, Christian Gytkjær, Mushaga Bakenga.

Benken: Adam Larsen Kwarasey, Matthias Vilhjalmsson, Alex Gersbach, Gudmundur Thorarinsson, Elbasan Rashani, Magnus Stamnestrø og Johan Lædre Bjørdal.

Pål André Helland var den det var knyttet mest usikkerhet til, men han får sin vante plass på høyrevingen etter at han lørdag meldte seg spilleklar.

Les også

Helland advarer mot «desperat» Kongsvinger: – For mange av dem er dette første og siste finale

André Hansen er sikkerstikket i Rosenborg-buret, mens Mike Jensen – som alltid – tar posisjonen som høyre indreløper.

Samtidig har Mushaga Bakenga sørget for å få muligheten fra start på venstrevingen, og ser sikkert på muligheten for å fortsette det strålende målsnittet sitt etter at han kom tilbake til Lerkendal.

Du kan følge kampen på adressa.no. Petter Rasmus kommenterer og Ole K. Sagbakken chatter underveis i kampen.

Kampstart er 1315.

Les mer om

  1. Fotball-NM