Fotball

– Har gode nok erstattere

<p><strong>ZÜRICH:</strong> Roberto Donadoni frykter ikke stjernenes fravær.</p>

Italy's Gennaro Gattuso (L) celebrates with coach Roberto Donadoni (R) after their Group C Euro 2008 soccer match victory over France at Letzigrund stadium in Zurich, June 17, 2008. REUTERS/Charles Platiau (SWITZERLAND) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY
  • Arild Sandven
  • Ole K. Sagbakken

– Det er begge gode spillere, som det selvfølgelig ikke er bra å miste. Men i Mauro Camoranesi, Massimo Ambrosini og også Alberto Aquilani har vi folk i bakhånd som alle kan gjøre en god jobb i tiden som kommer, sa Donadoni under pressekonferansen etter kampen .

Den hardt prøvede landslagssjefen høstet applaus blant de italienske journalistene etter 2-0-seieren over Frankrike. Med seieren, og hjelpen fra Nederland, venter nå Spania i kvartfinale søndag. Der blir imidlertid Donadoni nødt til å rokere på laget.

Både Andrea Pirlo og Gennaro Gattuso pådro seg gult – og soner karantene om fem dager.

— Best hele veien

Slik det ser ut i dag ligger Ambrosini best an til å ta arbeidsjernet Gattusos plass. Mens Aquilani, som har hatt en stor sesong i Roma, antakelig overtar for Pirlo. Uten at Donadoni hadde tenkt så langt tirsdag kveld:

– Nå gleder jeg meg over seieren. Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp, men jeg følte vi var best hele veien. Også i perioden før Frankrike fikk en mann utvist, sa Donadoni.

Hvem tror du spiller midtbane for Italia mot Spania? Si din mening!

Les også

  1. His name is Luca

  2. Kveldens kamper i bilder!

  3. Reservene grep sjansen

  4. Fridde etter tapet

Les mer om

  1. Fotball-EM