Fotball

AC Milan-sjefen listet opp Bodø/Glimts styrker før storkampen

AC Milan-trener Stefano Pioli har respekt i stemmen når han snakker om Bodø/Glimt før europaligamøtet i Milano. Zlatan Ibrahimovic viste form mandag.

Zlatan Ibrahimovic er i storform før møtet med Bodø/Glimt.
  • NTB

Laget hans startet da serie A med 2-0-seier hjemme mot Bologna. Ibrahimovic scoret begge.

– Dette var vår første seriekamp for sesongen. Vi spilte med selvtillit. Likevel er det mye som kan bli bedre. Vi har en svært viktig kamp torsdag. Vi møter et lag som ikke har tapt på ni måneder og har spilt 20 kamper denne sesongen uten tap, sier Pioli et intervju gjengitt på klubbens hjemmeside.

Han er svært godt oppdatert på Glimts status. Skulle Milan tape mot den norske serielederen, vil det slå ned som et lite jordskjelv i fotballgale Italia. Piolis jobb kan også være i fare.

– De (Glimt) har et ungt og hurtig lag. Vi behøver en ny prestasjon AC Milan verdig. Presterer vi det, går vi videre fra denne runden også, sier Pioli.

Stefano Pioli er imponert over Bodø/Glimt.

Dersom Bodø/Glimt skulle overraske Fotball-Europa med seier i Milano, venter en ny bortekamp i avgjørende runde. Det blir mot enten tyrkiske Besiktas eller portugisiske Rio Ave.

I desember 1996 sendte Rosenborg AC Milan ut fra gruppespillet i Champions League. Det skjedde med 2-1-seier på Giuseppe Meazza-stadion (San Siro).

Den kvelden er allerede omtalt flere ganger i italiensk presse den siste tiden.

(©NTB)

Les også

  1. Zlatan herjet før møtet med Bodø/Glimt

  2. Glimt-stjernene glitret mot Brann. Utropes til seriemester av konkurrent.

Les mer om

  1. AC Milan
  2. Bodø/Glimt
  3. Zlatan Ibrahimovic