Amerikansk midtstopper klar for Amazon

Den nye treneren har signert sin første spiller.

Amerikanske Kelsey Hood er klar for Amazon. Hun er 28 år og kommer fra collage-fotball over i statene.

— Vi har sett etter en midtstopper, og der passer Kelsey perfekt. Hun er en erfaren og intelligent spiller, og jeg gleder meg til å jobbe med henne, sier Amazon-trener Vanja Stefanovic.

Hvis du er fra kristiansandsområdet og synes navnet Kelsey Hood høres kjent ut, er du ikke alene. Hun spilte nemlig for Donn da de spilte i Toppserien i 2010. Da sammen med Vanja Stefanovic.

— Men jeg henter hennes ikke som venn, det er som spiller. Hun har noen gode kvaliteter som jeg er sikker på at skal heve nivået i laget, sier Amazon-treneren.

Da Stefanovic skulle forbedre på forsvarssiden, tenkte hun ikke på Hood engang. Det var kun fordi Toppserie-klubben Avaldsnes hadde vært i kontakt med amerikaneren at Stefanovic tok opp telefonen.

— Og jeg brukte ikke mer enn to minutter på å overtale henne. Vi kunne ikke konkurrere med Avaldsnes med tanke på penger, så Kelsey kommer kun hit av sportslige grunner, sier Vanja Stefanovic, som røper at det kommer flere signeringer i løpet av uka.

— Allerede fredag eller lørdag bør vi ha et par navn til klare. Og vi henter kun spillere som kan gå rett inn i startelleveren. Jeg gleder meg til å jobbe med denne gjengen når vi har alle på plass, sier hun.

Kelsey Hood ankommer Grimstad søndag kveld og skal ha sin første trening med laget kommende mandag.