Fotball

Ranheim tapte sesongåpningen på overtid

Etter å ha gått til pause med ledelse, greide ikke Ranheim å holde unna presset til Jerv.

  • Adrian A. Aagesen

Ranheim slet i åpningsminuttene borte mot Jerv. Hjemmelaget hadde de største mulighetene i den første halvtimen, uten at Ranheim klarte å skape det helt store på Levermyr Stadion.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Stene-scoring

Rett etter halvtimen, derimot, dukket ingen ringere enn Robert Stene opp i feltet. Mads Reginiussen vippet ballen inn til Stene som lekkert sendte trønderne i ledelsen med hodet. Reginiussens vipp var på førsteberøringen og ballen landet nærmest på hodet til Stene.

Stenes scoring satte kjepper i Jerv-maskineriet. Hjemmelaget som kjørte på den første halvtimen, klarte ikke å skape noe etter baklengsmålet i den første omgangen.

Hjemmelaget Jerv var det beste laget i førsteomgangen, men Ranheims effektivitet sørget for at det sto 0-1 til pause på Levermyr Stadion.

Etter pause fikk hjemmelaget straffespark etter at Brochmann ble feilt i Ranheim-feltet. Dommeren var ikke i tvil da han ga straffesparket. Tonny Brochmann tok straffen selv og satte ballen enkelt i mål bak Even Barli. Lagene var dermed like langt etter 55 minutter spilt.

Les også

Drømmeåpning på sesongen for Levanger

Jerv med presset

Jerv prøvde å finne åpninger hos Ranheim etter hvilen og fikk altså uttelling da de scoret på straffesparket. Kampen var jevnspilt den første timen. Etter timen var spilt, var det Jerv som trykket på. Hjemmelaget hadde nå initiativet i kampen og prøvde iherdig å få ledelsesmålet.

På overtid av kampen fyrte Kristoffer Tønnesen ballen mot mål. Ballen gikk via en Ranheim-spiller og bak en helt utspilt Barli i målet. Jerv snudde kampen og alle tre poengene ble igjen på Levermyr Stadion.

Les også

  1. Ranheims sponsorkrise er kun få dager unna

  2. Her er Ranheims nye storstue

  3. Derfor er Ranheim avhengig av å unngå skader

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. FK Jerv
  3. Ranheim IL