Nå tar bookmakerne spill på hvem som skal erstatte Deila i Celtic

Dagens treneravgang i England har satt fyr på ryktene.

Ronny Deila (t.v) er under press som Celtic-manager. Forgjengeren Neil Lennon blir stadig nevnt som en potensiell etterfølger.

Sommeren 2014 sluttet Neil Lennon som Celtic-manager etter tre strake seriemesterskap. Inn kom overraskende nok Ronny Deila fra Strømsgodset.

Tirsdag kom nyheten om at Lennon er ferdig i den engelske klubben Bolton, som ser ut til å rykke ned til nivå tre.

En stund er det blitt snakket om en mulig Lennon-retur til skotske Celtic, og nå tar ryktene enda mer fyr. Deila hadde nok håpet at Lennon skulle få sitte i Bolton litt til.

Les også

Hardt presset Deila: - Situasjonen er kritisk

— Døren er vidåpen

Den skotske avisen Daily Record skriver tirsdag ettermiddag at Lennon nå er bookmakernes favoritt til å bli den neste Celtic-manageren, dersom Deila får sparken.

Den skotske bookmakeren McBookie har Lennon som favoritt sammen med Michael O'Neill. Begge gir dobbel utbetaling på innsatsen.

– Lennon ga 20 ganger innsatsen ved starten av året, men han har fått mye støtte de siste ukene. Nå når han har forlatt Bolton er døren vidåpen for en sensasjonell retur, sier Paul Petrie, talsmann for McBookie

De neste på listen er Alan Stubbs og David Moyes.

Les også

Oppvaskmøte for Deila: - Vi må bli enige om veien videre

Ikke godt nok

Ronny Deila var mektig populær blant Celtic-fansen i starten. Han vant seriegull på første forsøk, men manglende suksess i europacupene har ført til mye kritikk.

Celtic topper den skotske eliteserien, men Aberdeen er bare poenget bak. Det er ikke godt nok for Celtic-fansen, og kanskje ikke for styret heller.