Fotball

Kjemper for jobben

<p>SKjebnekamp mot Romania for Raymond Domenech.</p>

GEPA-1306086497 - BERN,SCHWEIZ,13.JUN.08 - FUSSBALL - UEFA Europameisterschaft, EURO 2008, Niederlande vs Frankreich, NED vs FRA. Bild zeigt Teamchef Raymond Domenech (FRA).Foto: GEPA pictures/ Christian Ort
  • 100% Sport

Tap for Romania kan bety slutten på Raymond Domenechs tid som fransk landslagstrener. Domenech lover at han vil kjempe for jobben.

Etter at Frankrike ble slått ut i gruppespillet i sommerens EM-sluttspill, ble Domenech fortalt at han trengte bedre resultater for å beholde jobben. Frankrike åpnet VM-kvalifiseringen med et overraskende tap for Østerrike. Selv om det ble seier mot Serbia i september, sitter landslagstreneren fortsatt utrygt.

– Jo mer komplisert ting blir, jo mer vil jeg kjempe. Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg kan gi slipp på ting og kanskje vurdere å gi opp, sier Domenech til Frankrikes Fotballforbunds nettsted.

Frankrikes fotballpresident Jean-Pierre Escalette har varslet en vurdering av Domenech etter Romania-kampen.

De franske spillerne hevder de ikke tenker på kritikken mot landslagstreneren.

– Det er ikke vårt problem. Vi snakker overhodet ikke om det. Det eneste vi tenker på er å kvalifisere oss til VM i 2010 og få et godt resultat mot Romania, sier Marseille-spissen Hatem Ben Arfa.

Romania har heller ikke hatt en overbevisende start i VM-kvalifiseringen. Først ble det 0-3-tap for Litauen, mens laget slet seg til 1-0 over Færøyene.

– Vi må slå Frankrike for å holde liv i håpet om å kvalifisere oss, sier Romanias landslagstrener Victor Piturca. (©NTB)

Les mer om

  1. Internasjonal fotball