Spillselskapene tror på Solskjær

Cardiff er opprykksfavoritter i Championship.

TOMMEL OPP: Solskjær har fått beskjed om at han er Cardiffs manager neste sesong.

Dagen før kampoppsettet slippes for Premier League og Championship, er det liten tvil om hvem det britiske oddsselskapene anser som den klareste kandidaten til å vinne Championship den kommende sesongen. 22 av 23 bettingselskap har Cardiff på laveste, eller som ett av flere lag på laveste, odds.

Det viser en oversikt hos Oddschecker, som samler odds fra de største spillselskapene. Og hos samtlige selskap får du tilbake mellom 8 og 9 ganger pengene hvis Bluebirds skulle vinne.

Mange om beinet

Kun hos Bet365.com har et annet lag fått lavere odds enn Cardiff (9). Det laget er Norwich (8).

Bak Cardiff er det Fulham, Derby, Wigan og nettopp Norwich som gir lavest odds for å vinne divisjonen. For disse lagene får du tilbake mellom 8 og 13 ganger pengene. Også Brighton, Reading, Nottingham og Blackburn er spådd å kunne være med i toppen.

Minst tro har spillselskapene på Blackpool, som gir helt opp til 201 i odds som vinner av Championship. Også London-lagene Charlton og Millwall levnes få muligheter.

Har forsterket

Solskjær har vært raskt ute å sikret seg forstrekninger for å hjelpe Cardiff tilbake i Premier League. I slutten av mai signerte Cardiff spissen Javi Guerra fra Real Valladolid og midtbanespiller Guido Burgstaller fra Rapid Wien.

— Disse to signeringene viser ambisjonene til en klubb som ønsker å gå for opprykk neste sesong, sa Solskjær til BBC om de to signeringene. I tillegg har Cardiff hentet inn spissene Adam Le Fondre fra Reading og Frederico Macheda fra Manchester United.

Samtidig har flere av lagets viktigste spillere blitt linket vekk fra klubben. Keeper David Marshall skal være ønsket av Arsenal, Steven Caulker ryktes å være på vei til Crystal Palace. Mens Fraizer Campbell har en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan forlate klubben ettersom de rykket ned fra Premier League.

Tror på reprise

I Premier League er det regjernede mester Manchester City, tett foran Chelsea, som gir minst tilbake for pengene. Deretter følger Manchester United, Liverpool og Arsenal.

På nivå tre, i League One, er det Sheffield United, Preston og Peterborough som er spillselskapenes favoritter.

I League Two er det Bury og nyopprykkede Luton som gir lavest odds, like foran Portsmouth, som kjempet i bunnen ifjor. jotjar