Slik reagerer Stokke på Helland-parodien

Pål André Helland (24) ga landslagskompisene latterkrampe med denne Roar Stokke-imitasjonen. Se video.

  • Fredrik Saltbones
  • Video vises med tillatelse fra NFF.

Pål André Helland har hatt en eventyrlig fotballhøst i RBK, og innsatsen ble nylig toppet med en plass i troppen til A-landslaget.

Det ble imidlertid ikke spilletid hverken mot Estland eller Aserbajdsjan, men Helland har likevel rukket å markere seg blant lagkompisene – ved å parodiere Viasats fotballkommentator Roar Stokke.

Hit på Sosiale medier

Landslagskompisene Alexander Søderlund og Tom Høgli lot seg tydelig imponere av 24-åringens evne til å imitere den folkekjære kommentatore.

– Det er så ..., sier en leende Søderlund i klippet, som du kan se øverst i saken.

Videoen har blitt en hit på sosiale medier. I skrivende stund har den fått nesten 7000 "likes" og nesten 800 kommentarer på Facebook. I tillegg er den delt over 400 ganger.

Slik vurderer Stokke parodien

Og hva mener Roar Stokke selv? Jo, han er imponert, men synes likevel at Helland har et stykke opp til en viss sørlending.

– Foreløpig er parodien til Helland kun nest best. Gullet har Fredrik Strømstads parodi fra tiden på landslaget. Glimtet i øyet til Strømstad ga parodien en tilleggsdimensjon, sier Roar Stokke til Aftenposten.

— Men skyter Helland RBK til seriegull i 2015, skal jeg revurdere listen neste høst, sier Viasat-kommentatoren.

Hva synes du om parodien? Kan du bedre? Send oss din video på maileller legg den ut på sosiale medier med hashtaggen #stokkeparodi