Fotball

Moyes advarer: - Jeg kan ikke si at alt vil snu nå

Men Manchester United-manageren avviser konflikt med spillerne.

AVANSEMENT: David Moyes fikk endelig noe å juble for onsdag kveld, da Olympiakos ble beseiret 3-0.

David Moyes lot seg ikke rive med etter 3-0-seieren mot Olympiakos.

Med 3-2 sammenlagt er Manchester United klar for kvartfinale i Champions League.

— Jeg skal ikke si at dette resultatet er starten på en endring når det gjelder vår flaks, men jeg håper det er det, sier Moyes.

— Men det har allerede vært noen mislykkede forsøk på å komme i gang denne sesongen. Og selv om dette er et veldig godt resultat og en viktig seier, kan jeg ikke si at alt vil snu nå, sier Moyes.

— Jeg har en stor jobb å gjøre her med mange endringer. Det vil ta tid, fortsetter den pressede Manchester United-manageren.

Ikke favoritter

I Premier League ligger United nede på sjuendeplass. Hele tolv poeng skiller opp til fjerdeplass og kvalifisering til neste års mesterliga. Og opp til serieleder Chelsea skiller utrolige 18 poeng.

Det er sterk kontrast til forrige sesong da United ble ligamester for 20. gang.

— Vi er kanskje ikke favoritter til å vinne Champions League, men det gjør ikke meg noe om vi går inn i kvartfinalene som underdog, sier Moyes.

Manchester United tapte 0-2 borte mot Olympiakos i den første kampen, men tre scoringer fra Robin van Persie snudde det hele hjemme på Old Trafford onsdag.

Avviser konflikter

Overfor Sky Sports slår Moyes samtidig tilbake mot anklagene om at han er i konflikt med flere av United-veteranene.

— Det er mediene som rapporterer om problemer, men det blir bare unnskyldninger for at vi ikke har prestert bra nok. Det er ingen konflikter i spillertroppen. Vi står sammen for å komme oss ut av motgangen, sier Moyes til TV-kanalen. (©NTB)

Les mer om

  1. Champions League
  2. Manchester United
  3. Olympiakos