Fotball

Stang ut for Sandviken

Sandviken sliter med å sette sjansene i bunnen av Toppserien.

SJANSESLØSERIET: Sandviken-profilen Madeleine Giske (27) var svært skuffet etter uavgjortresultatet mot Vålerenga. - Det er snakk om marginer at vi ikke tar poeng i dag, sier hun.

 • Lars Eivind Måseide
  Bergens Tidende

— Jeg er veldig skuffet. Det virker som vi ikke kunne scoret i dag uansett hva vi gjorde, sier Madeleine Giske (27), etter 0–0 mot Vålerenga.

De rødhvite hadde god kontroll i finværet på Stemmemyren, og hadde flere muligheter til å kapre de tre poengene de sårt trenger i nedrykkskampen.

Stolpetreff på overtid

På overtid traff både Karoline Bakke og Andrea Thun treverket, men kampen endte målløst til Sandvikens store skuffelse.

— Det er litt typisk for den sesongen vi har hatt. Treneren deres sa de hadde griseflaks som ikke tapte. Vi skaper sjansene, men klarer ikke sett dem, sier Giske.

- Er du bekymret over at dere ikke setter sjansene?

— Nei, jeg er ikke så bekymret. Vi kommer til sjansene, men mangler litt ro i den siste tredjedelen. Det blir viktig å sette dem utover høsten om vi skal vinne kamper, sier den spillende daglige lederen.

- Så den i mål

SIL-trener Øyvind Nordtveit var sikker på at laget skulle sette vinnermålet, da de presset motstanderne fra Oslo på overtid.

— Jeg så i hvert fall den ene i mål, og det er litt utgjort at den ikke går inn. I dag skulle vi nok hatt tre poeng, mener Nordtveit.

Tidligere har treneren blant annet ment at laget har fått dårlig betalt i kampene, men han har likevel tro på større poengfangst utover høsten.

— Jeg vet ikke om det er symptomatisk for den sesongen vi har hatt, men vi viser i hvert fall at vi kan spille jevnt mot alle i Toppserien. Jeg tror det vil bikke vår vei utover høsten, sier Nordtveit, som har trent laget i seks sesonger.

Øyner derby-mulighet

Neste helg venter lokalderby mot Arna-Bjørnar. Normalt et oppgjør mellom topp og bunn, men ettersom laget fra Arna også har slitt i årets sesong, blir kampen trolig mer jevnspilt enn normalt.

— Det er et lokalderby som alltid pleier å være moro. Vi har nok en bedre sjanse enn tidligere, men vi er fortsatt underdog og det er Arna som har presset på seg, mener Giske.

 1. Les også

  Reddet nattesøvnen til treneren

Les mer om

 1. Toppserien
 2. IL Sandviken
 3. Vålerenga kvinner

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Målene kom til slutt for Klepp

 2. FOTBALL

  Sandviken-treneren fornøyd etter cuptap

 3. FOTBALL

  Ørn-treneren: - Vi prøvde alt vi kunne

 4. FOTBALL

  Sandviken overrasket ved å ta seg til kvartfinalen

 5. FOTBALL

  Tror lillesøster Hovland kan følge i brors fotspor

 6. FOTBALL

  Landslagsprofil satte en stopper for Sandviken-festen