- Solskjær-ryktet er 100 prosent usant

En Toronto FC-kilde sier det ikke er noen sannhet i ryktet om at Ole Gunnar Solskjær (42) er på vei til Major League Soccer.

Det er fortsatt mange rykter knyttet til hvor Ole Gunnar Solskjær vil ende opp som trener.

Det skriver MLSsoccer.com.

Det var Dagbladet som tirsdag meldte at Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med MLS-klubben Toronto FC om ny managerjobb. Solskjærs agent, Jim Solbakken, skal ha bekreftet til avisen at det foregår forhandlinger.

Nå skal imidlertid en Toronto FC-kilde ha kalt Solskjær-ryktet for «100 prosent usant».

Har vært koblet til Molde

Solskjær har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Cardiff høsten 2014. Den tidligere Manchester United-spissen hadde stor suksess som trener i Molde, der han vant to seriegull og ett cupgull. Nordmøringens rykte fikk imidlertid en ripe i lakken da han ikke klarte å hindre at Cardiff rykket ned fra Premier League i 2014. Solskjær har også vært koblet til gamleklubben Molde den siste tiden, ettersom klubben er på leting etter en erstatter for Tor Ole Skullerud, som gir seg etter sesongen.

Store stjerner

Nord-Amerikas toppdivisjon, MLS, har opplev enorm vekst de siste årene, og store stjerner som Kaká, Andrea Pirlo, Steven Gerrard og Frank Lampard er nå å finne i ulike MLS-klubber. Blant Toronto FCs største stjerner er italienske Sebastian Giovinco.

Amerikaneren Greg Vanney er Torontos manager for øyeblikket.