Fotball

Ble forvist fra benken av Mourinho - nå har hun sagt opp jobben

Chelsea-legen Eva Carneiro gir seg i klubben.

DEGRADERT: José Mourinho var lite fornøyd med Chelsea-lege Eva Carneiros opptreden under helgens kamp mot Swansea for seks uker siden. Nå har legen sagt opp jobben i klubben.
  • Torgrim Gotland Bakke

Chelsea-lege Eva Carneiro har gitt seg i Chelsea. Det skriver BBC Sports.

Klubben ønsket at hun skulle komme tilbake på jobb etter hun ble degradert av José Mourinho for seks uker siden, men Carneiro har valgt å si opp.

Ifølge den britiske mediehuset, skal Carneiro nå vurdereå gå til sak. Fra før jobber det engelske fotballforbundet med en klage angående nedsettende og trakaserende språkbruk mot henne fra Mourninho.

-Impulsiv og naiv

Klubblegen kom i søkelyset etter hun fikk krass kritikk og degradert av manager José Mourinho etter Chelseas kamp mot Swansea. Carneiro løp ut på banen for å behandle Eden Hazard da han lå nede, noe som førte til at Hazard måtte ut av banen før han fikk komme innpå igjen.

— Jeg var misfornøyd med mitt medisinske apparat. De var impulsive og naive. Uansett om du er en materialforvalter, lege eller sekretær på benken, må du forstå spillet, sa Mourninho etter kampen.

Carneiro ble også degradert av Mourinho og flyttet vekk fra benken på kamper og fikk ikke lenger lov til å være tilstede på kamper eller treninger.

Takket for støtten - fikk refs

Chelsea-manageren fikk mye kritikk for sine uttalelser, men sto stødig ved sin avgjøresle. Carneiro takket for støtten hun fikk på Facebook etter alt bråkeT.

Men da var det Carneiros tur til å få kritikk.

— Du er i støtteapparatet. Du er ikke en av stjernene. Det er omtrent et slag i ansiktet til manageren. Og hvorfor valgte hun å bruke sosiale medier? Det er noe vi i vårt yrke ikke burde gjøre fra et etisk standpunkt, sa Chelseas tidligere førstelege Ralph Pogers til BBC 5 Radio om legens oppførsel.

Les også

  1. Mourinho nekter Chelsea-legen å sitte på benken

  2. Mourinho møtte kritikerne: - Dere som vil snakke om fotball kan bli, dere andre kan gå

  3. Chelseas kvinnelige lege blir bedt om å kle av seg

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. José Mourinho