Fotball

Lover ny Molde-trener før sesongen er over

Erling Moe (øverst t.v) har ledet Molde siden Tor Ole Skullerud forsvant.

Styrelederen i Molde Fotball: — Vi har full kontroll

 • Trond Hustad
  Rbnett

MOLDE: Tor Ole Skulleruds etterfølger i MFK er snart klar. Det bekrefter styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS overfor Rbnett.

Les også

Kind Bendiksen: – Har kun fokus på TIL

— Vi har jobbet grundig med dette og har full kontroll på prosessen. Vi har en plan for dette. Den nye treneren vil bli presentert før sesongen er over. Men jeg vil ikke være mer presis enn det, sier Langøy.

Treneren snart klar: Styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball slår fast at Moldes nye hovedtrener blir presentert før sesongen er slutt.

Verken han eller andre i MFK-ledelsen har kommentert ett eneste aktuelt navn siden Skullerud fikk sparken.— Vi er trygge på at det blir en god løsning. Vi skal legge alt til rette for at 2016 blir en knallsesong for Molde Fotballklubb, sier Langøy til Rbnett.

Avgangen kjent i 12 måneder

Han deltok på pressekonferansen der Tarje Nordstrand Jacobsens avgang og Øystein Neerlands tiltredelse som administrerende direktør i Molde Fotball AS ble presentert.

Langøy ville ikke kommentere hvorfor klubben velger å offentliggjøre direktørbyttet dagen før Europa League-kampen mot Ajax – til tross for at Jacobsens beslutning har vært kjent for styret i 12 måneder og direktørskiftet ikke skal skje før 1. desember.

— Timing is everything. Vi har gode grunner for hvorfor vi gjør dette akkurat nå, men jeg vil ikke si noe mer om det, sa Leif-Arne Langøy. Han vil heller ikke kommentere om tidspunktet har noe med trenerspørsmålet å gjøre.

Ole Gunnar Solskjær og Bob Bradley har vært Molde-ledelsens to øverste kandidater i norsk fotball. I tillegg har flere utenlandske navn stått på klubbens liste over aktuelle trenere.

Inntil videre ledes Molde-laget av hovedtrener Erling Moe og assistentene Trond Strande og Thomas Mork.

Les også

 1. Molde-direktøren slutter

 2. Sander Svendsen er Moldes Ajax-ekspert

 3. Molde innkaller til pressekonferanse

Eliteserien

SVUTMP
1Molde22135454262844
2Bodø/Glimt21135344192544
3Kristiansund2212372925439
4Rosenborg21114643271637
5Lillestrøm2210573328535
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Molde FK