Klepp lekte seg til storseier

I vinter meldte Linn Thune overgang fra Amazon Grimstad til Klepp. Onsdag var hun med på å sende dem ned i mølja.

OPPTUR: Linn Thune gjør det bra i Klepp.

Amazon — Klepp 0-3

Det var en «bittersweet» følelse for Linn Merethe Thune da hun gikk av gresset på Levermyr stadion etter å ha banket gamleklubben 3-0. I tre år var hun fast på laget, til hun i vinter meldte overgang til Klepp. Ett Klepp-lag som innehar en fjerde plass etter fem runder.

– Jeg likte meg godt i Amazon og har fortsatt masse gode venner her. Derfor var jeg nok overtent i starten av kampen, sier en godt fornøyd Thune etter kampen.

– Klepp er bedre

Thune begynte å trene med Klepp allerede i fjor, men ønsket ikke å melde overgang midt i sesongen. Overgangen for henne har derfor vært myk og god.

– Klepp har en god gruppe, og per nå er vi det beste laget av de to. Vi har fått en god start og et løft. Jeg stortrives, forteller Thune.

Kapteinen scoret to

Det var kaptein Gry Tofte Ims som sendte Klepp i føringen, og jærlaget ga seg ikke før det stod 0-3 etter 41. minutter. Da hadde Tofte Ims fått sitt andre mål, mens Anette Tengesdal scoret sitt andre på to kamper. Allerede lørdag står Klepp ovenfor en ny utfordring da laget gjester Kolbotn.

– Jeg forventer at vi skal fortsette spillet vår og stabilisere oss her vi er nå. Vi må fortsette å ha troen på det vi gjør, for da kan vi slå hvem som helst i Toppserien, forteller Jon Pall Palmason.

Sportsdøgnet