Fotball

Holloway blir Parrs nye sjef i Crystal Palace

<p>Martin Andresen fikk ikke jobben i Championship-klubben.</p>

TAR OVER CRYSTAL PALACE: Ian Holloway. Digitalsport

 • Simen Waagsether

Ian Holloway har signert en fireårsavtale med Crystal Palace, som møter Blackburn lørdag ettermiddag. Holloway vil se kampen fra tribuneplass, og vil dermed neppe ha mye påvirkning på Henning Bergs debut på trenerbenken i England.

49-åringen kommer fra jobben som manager i Blackpool, og var med på klubbens nedrykk fra den øverste divisjonen i mai 2011. — Det er trist å forlate Blackpool, ettersom jeg er stolt av alt jeg oppnådde i klubben. Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til , sier Holloway til klubbens hjemmeside .

I sin nye klubb skal han trene norske Jonathan Parr, som nylig måtte se sin tidligere manager Dougie Freedman forlate klubben til fordel for Bolton. Martin Andresen var koplet til jobben, men uttalte at det hele baserte seg på rykter.

Mediesjef i Vålerenga, Lasse Vangstein, fortalte torsdag at Andresen hadde fullt fokus på sine siste kamper for Vålerenga.

- Han har ikke mulighet til å besvare alle telefonene, men han har bedt meg si at hans eneste fokus er hans tre gjenværende kamper i Vålerenga. Utover det kommenterer vi generelt ikke rykter , sa Vangstein til aftenposten.no.

Nå er det altså klart at Andresen ikke skal kjempe mot Ståle Solbakkens Wolverhampton, eller Bergs Blackburn, i kampen om opprykk til Premier League.

PS: Keith Millen er ansatt som assistenttrener.

 1. Les også

  Berg møter gammel elev i Blackburn-debuten

 2. Les også

  Andresen om Palace-kobling: - Bare rykter

Les mer om

 1. Engelsk fotball

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Andresen om Palace-kobling: - Bare rykter

 2. FOTBALL

  Berg får konkurranse av Harry Redknapp

 3. FOTBALL

  Henning Berg kobles til jobben som Blackburn-manager

 4. FOTBALL

  Her er Bergs erstatter

 5. FOTBALL

  Bergs vonde debut

 6. FOTBALL

  Henning Berg: - Jeg er ekstremt skuffet