Solskjær ba om hjelp på pressekonferanse. Nå får han trolig ønsket sitt oppfylt.

Engelske fotballklubber som når langt i europacupenes utslagsrunder får utsatt sin start på den nye Premier League-sesongen, har ligaen bestemt.

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United er fortsatt med i Europa.
  • 100% Sport

Det melder BBC tirsdag. Detaljene er ikke klare, men det skal være enighet om at alle klubber skal få en pause av en viss varighet mellom en sesong og den neste. Trolig blir denne på rundt 30 dager, og det betyr at klubber som når kvartfinale i mesterligaen eller Europaligaen får utsatt seriestart.

Premier League skal sparkes i gang helgen 12.-13. september.

Manchester City og Chelsea henger med i mesterligaen, Manchester United og Wolverhampton i Europaligaen. Alle er i åttendedelsfinale.

Les også

Nå må Solskjær ta de tøffe avgjørelsene

Chelsea-manager Frank Lampard og United-manager Ole Gunnar Solskjær har begge tatt til orde for utsatt sesongstart for europacupdeltagere.

Om det blir 30 dagers pause, vil engelske lag som tar seg til finale i mesterliga eller europaliga stå over de to første helgene av sesongen. Det er uklart hva som skjer med engelske lag som slås ut i åttendedelsfinalen, noe Chelsea må regne med etter 0-3 før bortekampen mot Bayern München.

– Forhåpentlig får vi litt hjelp dersom vi går hele veien, sa Solskjær tirsdag.

(©NTB)