Fotball

Barcelona gikk på overraskende smell

Granada ble for sterke.

Barcelonas Lionel Messi startet på benken borte mot Granada, men kom inn etter pause. Det ble likevel 0–2 i hans første La Liga-kamp denne sesongen.
  • NTB

GRANADA - BARCELONA 2–0

Barcelona gikk på sesongens andre tap etter 0–2 borte mot Granada. Med seieren rykket hjemmelaget opp til tabelltopp i La Liga.

Granada har like mange poeng som Sevilla og Atlético Madrid, alle med ti poeng, men Sevilla med én kamp mindre spilt.

Barcelona blir værende med sine syv poeng. Laget har tapt åtte poeng på sine fem første kamper og fått en elendig start på sesongen.

Les også

Barcelona heldige da stjerneskuddet (16) satte rekord

Drømmestart

Ramon Azeez ga hjemmelaget en drømmestart mot den regjerende mesteren med mål etter to minutter.

Antonio Puertas stormet inn fra kanten og fikk lagt inn, ballen gikk i bue over Marc-André ter Stegen, og Azeez fikk det enkelt med å heade ballen i mål på bakre stolpe.

Luis Suárez var het og pådro seg et tidlig gult kort og var hele tiden på kanten med sin oppofrende spillestil, men ble tydelig noe svekket med utvisningen hengende over seg.

Les også

Barcelonas stopperstjerne splitter tennismiljøet: – Ikke det smarteste trekket

Granada-spillerne jublet ellevilt da de doblet ledelsen.

Messi kom inn

Lionel Messi har ikke startet en eneste kamp i La Liga denne sesongen og heller ikke mot Granada. Argentineren kom inn etter pause og det ble øyeblikkelig mer fart og agressitivtet i spillet. Lagets store stjerne var tilbake, men det ble ikke noe målsus.

Bedre ble det ikke da hjemmelaget fikk straffe etter 65 minutter etter at dommeren hadde fått sett på VAR og funnet ut av det var en hands inne i feltet på en Barcelona-spiller.

Alvaro Vadillo var nådeløs fra krittmerket og sendte Granada opp til 2–0.

– Nå er det på tide for Barcelona å vise hva som bor i laget, sa Strives spanske ekspertkommentator.

Messi kjempet og kjempet og foret sin lagkamerater med flotte pasninger, men de helt store målsjansene dukket aldri opp. Frustrasjonen begynte derimot å bre seg stadig mer blant Barcelona-spillerne, som til slutt tapte med to mål.

Les mer om

  1. FC Barcelona
  2. Granada CF
  3. Lionel Messi
  4. Spansk fotball
  5. La Liga