Fotball

Jerv henter argentiner

– Vil levere mye målpoeng for oss, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

  • Pål Wollebæk Jørgensen

KRISTIANSND/GRIMSTAD: Jerv forsterker stallen med den argentiske spissen Juan Pablo Pereira Sastre. Argentineren kommer fra klubben Lincoln Red Imps på Gibraltar, og ble «oppdaget» av Jerv på treningsleiren i Marbella. 32-åringen, som kalles Pibe, har skrevet kontrakt ut 2021.

- Det vi så av Pibe på Marbella, og som vi også har sett mye av han på video og analyser, er det vi har manglet noe av i troppen. Han er en god bakromsspiss med god fart og han avslutter bra med begge bein. Han er i tillegg en rutinert spiller, med både kliniske og kyniske egenskaper, som en spiss skal ha. Pibe vil levere mye målpoeng for oss, sier hovedtrener Arne Sandstø i en pressemelding fra Jerv.

Hentet flere nye

Jerv har hentet flere spillere før 2020-sesongen.

Midstopperen Daniel Arrocha, omtalt som en av de beste spillerne i fjorårets 1.divisjon, er hentet fra Øygarden (tidligere Nest Sotra). Midtbanespilleren Diego Campos fra Costa Rica er hentet fra USA, der han har spilt 33 kamper for Chicago Fire.

Også sørlendingene Iman Mafi og John Olav Norheim skal spille i gult og blått i 2020.

Den 32 år gamle spissen har signert en kontrakt ut 2021-sesongen og gleder seg til å ta fatt på fotballsesongen.

Han vil trene på egen hånd etter de karantenebestemmelser som er, men vil følges opp av klubbens fysiske trener i perioden.

Les mer om

  1. FK Jerv