Sandnes Ulf-treneren: – Vi har tid nok til å bli bra

Trener Steffen Landro snakker tydelig og sikter høyt med Sandnes Ulf. Mandag formiddag tok han tak i det han lærte etter 1–3 mot Viking.

Adrian Berntsen har utviklet seg betydelig denne våren og fikk æren av å lage det første målet noen sinne på Øster Hus Arena, her blir han gratulert av Jostein Ekeland som gjorde forarbeidet.
  • Egil Ø. Nærland

Han står igjen med to hovedtanker:

– Jeg er fornøyd med periodene vi spilte med lavt press. Viking, et lag på betydelig høyere nivå enn Obosliga, slapp nesten ikke til med sjanser de periodene.

– Samtidig fikk vi et par gode muligheter ved kontringer, men gikk glipp av sjanser fordi vi ikke var presise nok. Der har vi et tydelig forbedringspunkt, sier Landro.

– Etter pause spilte vi bra og kontrollerte i 20 minutter, men uten å skape sjanser, vurderer han og peker ut hovedutfordringene:

– Vi må finne våre egne styrker, vi må finne det som som passer oss best.

– Vi må finne presshøyden, det vil si hvor høyt i banen vi skal stanse og presse motstanderen, forklarer 33-åringen engasjert.

Sandnes-trener Steffen Landro fukter strupen og gir klare beskjeder. Han var fornøyd etter kampen mot Viking, men ser også tydelig forbedringspotensial.
Les også

Se praktanlegget: Slik er Sandnes Ulfs nye storstue

Les også

Adrian Berntsen historisk målscorer, men Viking ble første vinner på Øster Hus Arena

– Mot Viking var det trygt å ligge litt bak, men vi spørre oss: Kan vi bli gode nok med høyere press.

Sandnes Ulf har nesten fire uker frem til seriestart mot Øygarden den 3. juli.

– Vi har mer enn nok tid til å bli bra, understreker Steffen Landro som i alle fall må skape trygghet defensivt, individuelt som lagmessig.

Det hjelper mye når keeper Vestly Heigre får kamptrening, dessuten trenger laget Tord Johnsen Salte, en forsvarer med ballro, så snart som mulig.

Planen er at Sandnes Ulf skal øve mot:

  • EIK 13. juni.
  • Vard Haugesund 19. juni.
  • Jerv 22. juni.
  • EIK 26. juni.

PS: Kampene mot EIK blir først spikret når det blir klart om 2. divisjon får starte kontakttrening. Ellers er det mulig at det kan bli Viking én kamp til.

Alle treningskampene blir spilt på Øster Hus Arena.