«Alt som skjedde utpå der var altfor dårlig»

Eirik Hestad mener Stjørdals-Blink fortjente seieren mot Molde.

MØTTE OVERMAKTEN: Eirik Hestad prøvde og prøvde, men ble som oftest omringet av heroiske Stjørdal-spillere som kjempet Molde-laget ut av stilen.
  • Trond Hustad

STJØRDAL: Eirik Hestad var en av få spillere som prøvde å drive i gang Molde-laget i den begredelige forestillinga på Nye Blinkbanen onsdag kveld. Likevel tapte eliteserielaget 1-2 mot 2. divisjonslaget i Stjørdal.

— Jeg sitter igjen med en fryktelig dårlig følelse. Alt som skjedde utpå der var altfor dårlig.

- Hva var det som skjedde med Molde-laget i begynnelsen av kampen?

— Jeg vet ikke. Det eneste jeg klarer å tenke på akkurat nå er meg sjøl. Og da tenker jeg at jeg enkelt og greit ikke var på det nivået jeg ville i dag. Jeg skylder kun på meg sjøl.

— Hvorfor lyktes dere ikke med å skape store nok sjanser til å snu kampen?

— Det har jeg ikke rukket å tenke så mye over. Jeg sitter bare igjen med en stor skuffelse. Jeg er bare opptatt av min egen prestasjon. Og den var ikke god nok, gjentok Hestad.

SENSASJON: Stjørdals-Blink har akkurat gått opp til 2-1 mot Molde.

Han har ikke vært med på lignende kamper tidligere. Dette var ungguttens første cupflause som MFK-stjerne.— Nei, dette har jeg ikke prøvd før. Men jeg synes Stjørdal skal ha for innsatsen. De lå tett og forsvarte seg godt. De har mange spillere som var i stand til å holde på ballen. Det de viste i dag var imponerende, det var bra guts i hele laget. Til sjuende og sist fortjente de på en måte å vinne denne matchen, fordi de ga mer enn oss som egentlig bør vinne denne kampen nesten hundre av hundre ganger, sa en spak Hestad på vei inn i MFK-bussen.

Han måtte ty til den klassiske forklaringa i et forsøk på å analysere hva som jevnet ut oddsene på Nye Blinkbanen.

— Etter baklengsmålet kjente vi at ting ikke gikk sånn som vi hadde håpet på. Stjørdal-spillerne begynte å få en anelse om at det var håp om seier. Da løftet de seg ett hakk opp og fikk mer energi, mens vi fikk høyere skuldre enn vi burde. Men det er heller ikke noen god forklaring. Vi skal klare å snu det likevel, sa Eirik Hestad.