Fotball

Basel-treneren: - Veldig fornøyd

<p>Basel-trener Heiko Vogel fikk resultatet han ønsket i mesterliga-kvaliken mot Molde onsdag.</p>

FC Basel's (FCB) coach Heiko Vogel reacts after his team's victory over FC Flora Tallinn in their Champions League second round second leg qualification soccer match at St Jakob Park stadium in Basel July 24, 2012. REUTERS/Michael Buholzer (SWITZERLAND - Tags: SPORT SOCCER)
  • Lasse Tomren

— Jeg er veldig fornøyd med spillet vi viser og det er et godt resultat, men ingenting er avgjort. Alt kan skje i fotball. Selv om det bare er en prosent sjanse for mulighet B og 99 prosent sjanse for mulighet A, er det fortsatt en sjanse, sa Vogel på pressekonferansen etter kampen.

- 1-0-seier på bortebane er jo et veldig godt resultat?

— Ingen ting er avgjort, men det har selvfølgelig gitt selvtillitt og løftet spillergruppa.

- Ikke overrasket

— Hvilket inntrykk har du av Molde etter kampen i dag?

— Jeg ble ikke overrasket, men fikk bekreftet det inntrykket jeg hadde fra før. Tydelig at Molde er den norske mesteren og de er gode. De er spesielt farlige på kontringer, så jeg er glad for at vi klarer å unngå mange av dem i dag.

Frei usikker

FC Basel silte uten sin største målscorer, Alexander Frei, mot Molde onsdag, til tross for at han var med på trening før oppgjøret.

— Det var hans egen avgjørelse etter treningen. Han ville ikke risikere å forverre skaden sin, det er ikke avgjort om han blir med i neste møte med Molde.

Les også

  1. Hareides Helsingborg med sterk borteseier

  2. Solskjær: - Hadde vunnet med 11 mann

  3. Molde ille ute i Mesterliga-kvaliken

Les mer om

  1. Champions League